CJ Timis cauta chiriasi. Doua spatii de la Bastion sunt scoase la licitatie

De Adrian Panduru
CJ Timis cauta chiriasi. Doua spatii de la Bastion sunt scoase la licitatie
© Tion: CJ Timis cauta chiriasi. Doua spatii de la Bastion sunt scoase la licitatie
Consiliul Județean Timiș organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea a două spații din imobilul Bastionul Theresia din Timișoara.

Sunt scoase la închiriat două spații din Bastion. Prețul de închiriere de la care va porni licitația, în funcție de spațiu, este între 36,23 lei și 36,57/mp/lună, fără TVA, iar cel pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiilor, de la 87,4 lei/mp/lună, tot fără TVA.

Este vorba de spațiul din corpul A, A 5, de 222,09 metri pătrați și 57 metri pătrați teren aferent frontului și un spațiu din corpul B+C, B-C 7+1, de 379,27 metri pătrați plus 168 metri pătrați teren aferent frontului.

Spațiile pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport.

Licitația va avea loc în data de 11 iulie 2018, la ora 10:00, la sediul Palatului Administrativ, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17 (Camera 310, et.3). Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, et. 2, iar înscrierea la licitaţie se poate face până în 10 iulie 2018 inclusiv, între orele 9:00-14:00.

Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10:00-13:00.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor