Cine minte la varful Primariei Timisoara?

De A.S.
2Comentarii
Cine minte la varful Primariei Timisoara?
© TION: Cine minte la varful Primariei Timisoara?
În loc de conlucrare pentru binele oraşului, la vârful Primăriei Timişoara continuă disputele. Primarul Nicolae Robu susţine că viceprimarul Traian Stoia a minţit în plenul consiliului local, săptămâna trecută, când a afirmat că nu i s-a transmis că trebuie să-şi completeze dosarul de angajat la Primăria Timişoara, la aproape 2 ani de când a fost învestit în funcţie…

După diverse dispute cu aleşii PSD, în şedinţa de consiliu local de la sfârşitul săptămânii trecute, primarul Nicolae Robu i-a cerut viceprimarului Traian Stoia, din nou, să-şi completeze dosarul de personal. Asta după ce înainte edilul declarase că vicele social-democrat „nu are angajare legală la Primăria Timişoara”.

„Îl rog pe domnul viceprimar Stoia să-şi completeze dosarul de personal. N-am reuşit în nicio manieră să-l fac să-şi completeze dosarul de angajat. Dacă are studii superioare să aducă diploma, dacă nu le are nu-i niciun bai (…), dar îl rog să aducă documentele necesare la dosarul de angajat, pentru că este gol în momentul de faţă”, a afirmat Robu în plen.

Stoia a spus… că nu i-a cerut niciodată asta. „N-aţi cerut-o niciodată, e prima dată când o faceţi, domnul Robu! Acum o să o aduc, că aţi făcut-o prima dată”, a replicat viceprimarul.

După toate acestea, marţi, primarul a reluat subiectul și a prezentat o notă internă pe care susţine că i-a transmis-o viceprimarului Traian Stoia încă din primăvară, din data de 14 martie 2014.

„Vă rog ca, până joi, 20.03.2014, să prezentaţi Serviciului Resurse Umane: cartea de identitate şi alte acte de stare civilă, actele de studii, carnetul de muncă, decizie de pensie (documente în original şi copie), precum şi declaraţie persoane aflate în întreţinere (dacă este cazul), documente necesare pentru completarea dosarului profesional personal în cadrul Primăriei Municipiului Timişoara”, se arată în nota prezentată, semnată de Robu.

Edilul susţine că a ales că îi ceară viceprimarului, în plenul consiliului local, să-şi completeze dosarul de personal după ce i-ar fi solicitat verbal de mai multe ori şi în scris să facă acest lucru, iar Stoia l-a ignorat.

„N-a făcut nimic, nici măcar lucrul acesta, e vraişte în tot sectorul de care a răspuns”, susţine Robu, după ce l-a lăsat pe vicele PSD şi fără principalele atribuţii pe care le avea în cadrul primăriei, care au fost delegate city-managerului Sorin Drăgoi.

Viceprimarul Traian Stoia a intrat într-un concediu prelungit…

Alte articole pe aceeași temă:

Robu: viceprimarul Traian Stoia nu are angajare legala la Primaria Timisoara

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor