CFR are in derulare patru santiere in zona de vest, inclusiv Gara de Nord Timisoara

De Marcel Hoster
CFR are in derulare patru santiere in zona de vest, inclusiv Gara de Nord Timisoara
Înlocuirea traverselor de cale ferată în zona Lugojului, un pod aflat în reparaţii capitale şi lucrările care se efectuează la Gara de Nord din Timişoara sunt singurele şantiere pe care CFR SA le derulează în această parte a ţării. Deocamdată, principala poartă feroviară a Timişoarei nu a intrat într-un plan de reabilitare mai complex.

Deşi nu vorbim despre operaţiuni complexe derulate la Gara de Nord, şantierul derulat aici pentru igienizarea spaţiilor este unul dintre cele patru şantiere pe care compania CFR SA le are în derulare în zonă. Nu este vorba despre investiţii semnificative, acestea sunt în derulare pe diferite magistrale feroviare.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA are deschise la nivel naţional la ora actuală 48 de șantiere feroviare pentru lucrări de întreţinere, reparaţii curente și capitale la infrastructura feroviară, în vederea ridicării restricțiilor de viteză și pentru îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie. Valoaree totală estimată a lucrărilor este de 141,6 milioane lei, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri proprii ale companiei și de la bugetul de stat.

În ceea ce priveşte zona de vest, există patru şantiere principale: stația Timișoara Nord, unde au lucrări de reparații la tunelul pietonal, la spațiile de exploatare și holul caselor de bilete; stațiile Brad și Petroșani, unde au loc reparații capitale la clădiri; secția Ilia-Lugoj, unde au loc reparații și refaceri parțiale de traverse; secția Orșova-Jimbolia, unde au loc reparații capitale la podul de la km 397+886.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !