Cei interesati pot dobandi competente antreprenoriale in urma unui curs organizat de CCIAT

De Marcel Hoster
Cei interesati pot dobandi competente antreprenoriale in urma unui curs organizat de CCIAT
© Foto: arhivă
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregăteşte organizarea unui nou curs de Competenţe Antreprenoriale. Pregătirea este utilă şi accesării programului Start-Up Nation.

CCIAT va organiza în perioada 26 februarie – 9 martie un nou curs de Competenţe Antreprenoriale. Cursul este autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi este armonizat cu cerințele programului ”Start-up Nation Romania”. Cursul va ajuta participanţii în elaborarea și dezvoltarea Planului de afaceri în vederea obţinerii unui punctaj ridicat la selecţia pentru dobândirea finanţării nerambursabile. Certificatul obținut poate fi necesar pentru proiectele finanțate din fonduri europene, în activități de consultanță pentru antreprenoriat, în livrarea de cursuri în domeniul competențelor antreprenoriale, puncte/credite profesionale pentru profesiile în care acestea sunt necesare.

Pregătirea va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Beneficiile participării la cursul de Competențe Antreprenoriale: conştientizarea avantajelor, oportunităţilor precum şi limitărilor implementării unui plan de afaceri; înţelegerea cu uşurinţă şi comunicare mai uşoară despre propriile idei şi oportunitățile identificate; cunoaşterea conceptelor esenţiale ale unei afaceri; înţelegerea variantelor de construire a unei afaceri, tipuri de business existente pe piaţă şi tipologii de management; capabilitatea de a lua decizii cu responsabilitate şi direcţionarea echipei către îndeplinirea obiectivelor propuse; familiarizarea cu termenii specifici unei afaceri şi îmbunătăţirea competenţelor antreprenoriale.

La finalul cursului, fiecare participant va primi un certificat recunoscut atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană. Certificatul ANC este însoţit de un supliment, document care prezintă într-o formă standardizată şi detaliată competenţele dobândite şi certificate la finalizarea cursului.

Informații și înscrieri se pot obţine la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 110 sau la telefon 0256.294.922; e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mates – coordonator curs.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !