Ceaiuri pentru pastrarea tineretii si frumusetii

De Lavinia Bratu Ceuță
Ceaiuri pentru pastrarea tineretii si frumusetii
© Ceaiuri pentru pastrarea tineretii si frumusetii
Ceaiul cald sau rece este o opțiune către sănătate, îngrijire și hidratare. Iarnă, ne încălzește și ne vindecă, vară, un ceai cu gheață și bucăți de fructe crude adăugate, ne răcorește și ajută la starea de bine!

Dacă săptămâna trecută v-am vorbit despre ceaiul din coada calului, ca fiind o sursă excelentă de Siliciu – mineral ce susține frumusețea și facilitează absorbția de Calciu în organism -, astăzi vreau să vă scriu câteva combinații de ceaiuri pentru frumusețea și sănătatea întregului.

Pornesc incursiunea printre ceaiuri, amintindu-vă de cel chinezesc, cel de iasomie, ceaiul alb și rooibos, ca fiind surse excelente de minerale, antioxidanți cu proprietăți cunoscute în păstrarea tinereții și longevității omului. La acestea se adaugă însă, cum este și firesc, ceaiuri autohtone, cele foarte aproape de noi,”ceaiurile din grădină noastră”.

• Fructul de măceș, delicios, anti-îmbătrânire și bogat nutritiv!

• Ceaiul de rozmarin, perfect pentru sănătatea și frumusețea părului!

• Coada calului, din nou îl amintesc, este unul dintre cele mai bune remedii în repararea și integritatea celulelor, a țesuturilor.

• Urzica, este alternativa românească pentru ceaiul verde, un mineralizant perfect!

• Păpădia, excelentă pentru drenarea surplusului de apă din organism, are rezultate remarcabile în detoxifiere, mai ales în perioadele de schimbare a anotimpului.

• Busuiocul, o plantă armonizantă, folosită în remediul a peste 40 de afecțiuni, să nu vă lipsească din casă și alegeri!

• Salvia, ”planta salvatoare”, încă din Evul Mediu se spunea despre salvie că are un puternic efect de întinerire, ajutând mai ales menținerea nealterată a facultăților intelectuale și emoționale, până la vârste înaintate.

Alegeți câteva dintre ele, faceți un amestec egal din cel puțin patru plante și prin infuzie de 5 minute veți obține o sursă de tinerețe, sănătate și frumusețe! Cald sau rece, să vă fie mereu în alegeri, cu drag!

Puteți consulta mai multe articole pe această temă aici.

———————————————————————————
Centre medicale recomandate:

Derma Health SRL
Strada Drubeta 29, Timișoara
0740 000 044

Ultra Med
Adresa mail contact: office@ultra-med.ro
Tel programari:0723372767
Program lucru: luni-vineri 15-20
str Pavel Jumanca, nr 14

Centrul Profilaxia SRL
Str. Arieş nr. 3, et I
Timişoara
Centrul Profilaxia Timisoara – 0256.490.123
Centrul Profilaxia Arad – 0757.168.102