CCIAT vă așteaptă la o nouă serie de cursuri pentru a deveni experți în achiziții publice

De A.M.
CCIAT vă așteaptă la o nouă serie de cursuri pentru a deveni experți în achiziții publice
© foto: arhivă
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în luna iunie o nouă serie a unuia dintre cele mai populare cursuri oferite, cel prin care puteți deveni experți în achiziții publice.

CCIAT, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează o nouă serie a cursului Expert Achiziții Publice (Cod COR 214946).

Cursul se va desfășura în perioada 10 – 25 iunie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22).

Taxa de participare este de 1.000 lei de persoană, însă membrii CCIAT beneficiază de o reducere de 10%.

Daniela Goia, trainer cu o vastă experiență în domeniul achizițiilor publice, va fi formatorul acestui curs.

” Cursul se adresează compartimentelor de achiziții publice care, potrivit noilor prevederi în domeniu, urmează a fi formate din cel puțin 3 persoane, din care două treimi trebuie să aibă studii superioare și specializări în domeniul achiziţiilor. Cursul se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobândirea cunoștințelor teoretice dar și pe dezvoltarea aptitudinilor și competențelor practice”, transmit reprezentanții CCIAT.

Cursul va fi structurat în două părți: cea teoretică, respectiv cea practică, prin care se urmărește internalizarea cunoștințelor și informațiilor dobândite în partea de teorie.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. Certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvire.

Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444120, 0256-219172, e-mail: mmuresan@cciat.info, Milena Mureșan – organizator curs.

Informații despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT și pe pagina de Facebook a CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor