CCIAT pregătește pentru o nouă ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș

De C.V.
CCIAT pregătește pentru o nouă ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș
© foto: arhiva
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 26-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș. Vor fi decernate din nou distincții pentru firmele care au reușit performanțe remarcabile în ariile lor de activitate și au contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri din Timiș.

Evenimentul a devenit unul de referință în vestul țării, iar în acest an, Centrul Regional de Afaceri din Timișoara va găzdui cea de-a 26-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș în data de 25 octombrie 2019.

Topul Firmelor din Județul Timiș reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai administrației publice centrale, regionale și locale, înalți diplomați, reprezentanți de marcă ai mediului academic, magistrați, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori ai CCIA Timiş, mass media.

Firmele eligibile pentru participare au cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități. Topul e structurat pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism).

Din evenimentul organizat de CCIA Timiș face parte și Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior care recunoaște locul și rolul pe care universităţile timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc cât și eforturile depuse pentru realizarea de proiecte viabile cu mediul antreprenorial.

Premiile sunt înmânate de conducerea CCIA Timiș, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului diplomatic și universitar.

„Notorietatea câștigată în peste un sfert de veac și succesul de care se bucură fiecare ediție a Galei Excelenței în Afaceri se datorează performanței unei întregi echipe, dar și partenerilor evenimentului care aduc plus valoare și conferă o identitate specifică”, transmit reprezentanții CCIAT.

Ceremonia este urmată de un dineu și de momente artistice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor