CCIAT organizeaza doua noi cursuri de pregatire

De Marcel Hoster
CCIAT organizeaza doua noi cursuri de pregatire
© Foto: arhiva
În partea a doua a acestei luni, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează două noi cursuri de pregătire profesională. Unul este în domeniul resurselor umane, iar cel de-al doilea în cel al accesării fondurilor europene.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului autorizat Manager Resurse Umane. Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

Structura cursului include următoarele tematici: Planificare strategică; Funcții manageriale pentru managerul RU; Structura organizațională; Analiza postului; Recrutare și selecție; Cultura organizațională; Evaluarea performanțelor; Integrarea noilor angajați; Motivare non financiară; Dezvoltarea competențelor angajaților. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire. Pregătirea va avea loc în perioada: 23 octombrie – 11 noiembrie 2017 (de luni până vineri între orele 1700– 2000), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 și va fi susținut de Lucica Zirbău. Informații suplimentare și înscrieri la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, 0256-219171, e-mail: tavramov@cciat.ro, Tania Avramov – manager DFP.

De asemenea, CCIAT vine în sprijinul celor interesați cu o nouă serie a cursului Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene (COR 242213). Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educației. Cursul este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului. Cursul se adresează instituțiilor publice, companiilor private, ONG-urilor, precum și tuturor persoanelor care doresc să se dezvolte prin atragerea de fonduri europene pentru finanțarea proiectelor de perspectivă. De asemenea, cursul este util membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor avea competențele și abilitățile specifice, necesare scrierii unei cereri de finanțare și derulării cu succes a proiectului.

Cursul acoperă întreaga tematică necesară accesării si obţinerii surselor de finanţare, indiferent de tipul de program: Programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare ale firmei / instituției; Pașii / etapele pentru obținerea unei finanțări nerambursabile; Modul de completare a unei cereri de finanțare; Accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene; Ce implică din partea firmei / instituției gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale; Nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază de cofinanțare europeană.

Se va lucra direct pe baza Ghidului Solicitantului, iar traineri cu experiență în domeniu oferă consiliere și îndrumare prin proceduri legislative, prezintă exemple de bună practică și răspund întrebărilor și problemelor aferente tematicii. Cursul se va desfășura în perioada: 16 – 25 octombrie 2017 (luni – vineri, între orele 1630– 2000), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, tel. 0256/219172, 0742/924344, e-mail: mmuresan@cciat.ro, Milena Mureșan – organizator curs DFP.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !