CCIAT ofera noi cursuri in domeniul achizitiilor publice

De Marcel Hoster
CCIAT ofera noi cursuri in domeniul achizitiilor publice
© Tion: CCIAT ofera noi cursuri in domeniul achizitiilor publice
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza o nouă serie de cursuri de pregătire socială în luna septembrie. De această dată cursurile se adresează celor care doresc să se specializeze în domeniul achizițiilor publice.

Direcția de Formare și Perfecționare Profesională din cadrul CCIAT va organiza la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, trei noi sesiuni de pregătire: Curs Instruire Lege 98/2016 și Normele de aplicare, 18 – 22 septembrie 2017; Curs utilizare SEAP, 25 – 29 septembrie 2017; Curs expert achiziții publice, 18 septembrie – 3 octombrie 2017. Acestea vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice privind ultimele modificări legislative din domeniu. Cu caracter interactiv, cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți.

Cursul de Instruire Lege 98/2016 și Normele de aplicare vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative în domeniu. Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice. Prin participarea la Cursul de utilizare SEAP, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe. În cadrul cursului, se pune accent și pe tranziția la noua platformă SICAP. Pentru Autoritățile Contractante, participarea la instruire facilitează cunoașterea în detaliu a funcționalităților SEAP.

Pentru Operatorii Economici, participarea la instruire facilitează cunoașterea SEAP ca mijloc de optimizare a profiturilor prin creșterea vizibilității ofertelor și a volumului de vânzări pentru produsele/serviciile comercializate. Pe parcursul perioadei de desfășurare a Cursului expert achiziții publice, acreditat ANC, participanții vor cunoaște și vor aprofunda noțiunile specifice achizițiilor publice, având posibilitatea de a aplica toate conceptele învățate în cadrul unor sarcini concrete. Programul de formare vizează creșterea capacității de implementare practică a noțiunilor teoretice furnizate de trainer. În urma cursului, participanții vor putea practica meseria de Expert Achiziții Publice.

Cursul Expert Achiziții Publice este un curs acreditat DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană. Certificatul ANC este însoțit de un supliment, document care prezintă într-o formă standardizată și detaliată competențele dobândite și certificate la finalizarea cursului.

Informații și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110 sau la tel: 0256294922, 0733614279; e-mail: cmates@cciat.ro, dna Cecilia Mateș – coordonator curs.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor