CCIAT lanseaza o noua serie a cursului Manager de Proiect

De Marcel Hoster
1Comentariu
CCIAT lanseaza o noua serie a cursului Manager de Proiect
© foto: arhiva
Cei care doresc să se specializeze în domeniul managementului de proiecte au la dispoziție un nou curs de pregătire în acest domeniu.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția de Formare și Perfecționare Profesională, lansează o nouă ediție a cursului de Manager Proiect. Acesta se va desfășura în perioada 6 – 21 septembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22. Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs. management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente; Cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeană și România.

Formarea se axează pe conceperea și implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat. Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect și tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager Proiect”este util oricărei persoane care dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană. Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa, nr. 22, cam. 110, tel. 0256/ 219 172, 0742/ 92 43 44, e-mail: mmuresan@cciat.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor