CCIAT continua derularea programului SIA Vest

De Marcel Hoster
CCIAT continua derularea programului SIA Vest
© Tion: CCIAT continua derularea programului SIA Vest
CCIAT continuă derularea programului de susținere a antreprenoriatului prin intermediul Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale. În urma acestuia mai multe persoane vor beneficia de cursuri de antreprenoriat, iar 44 de planuri de afaceri vor fi finanțate gratuit integral pentru a deveni afaceri.

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă, prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru un număr de 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă.

Până în prezent, în cadrul Proiectului, au fost derulate următoarele activități: 8 sesiuni de informare privind oportunitățile și condițiile de participare la acțiunile proiectului; 6 anunțuri pentru înscrierea la sesiunile gratuite de formare de competențe antreprenoriale; 2 cursuri de competențe antreprenoriale.

Cursurile de antreprenoriat sunt gratuite. Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un plan de afaceri și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului, în urma căruia 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre finanțare nerambursabilă integral. Suma disponibilă pentru finanțarea Start Up-urilor este de 6.420.240,78 lei.

Cursurile se desfășoară periodic, până în luna septembrie 2018, la sediul CCIAT din Piața Victoriei nr. 3. Informații suplimentare și înscrieri în grupul țintă la sediul CCIA Timiș, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: office@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect, website: www.cciat.ro. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C. GAPA S.R.L. partener, continuă activitățile derulate prin Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor