Campanie de informare despre capitale culturale in institutiile de spectacol din Timisoara

De S.P.D.
Campanie de informare despre capitale culturale in institutiile de spectacol din Timisoara
Teatrele, Filarmonica și Opera din Timișoara se alătură activităților de promovare a candidaturii orașului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. Toate persoanele care-și vor lua, în următoarea perioadă, bilet la spectacole sau concerte, vor primi informații despre candidatura Timișoarei. Cele mai multe dintre instituțiile publice de cultură sunt fondatoare ale Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Cele mai mari instituții publice de cultură din Municipiul Timișoara s-au alăturat campaniei de informare ”Cultura unește comunitatea”, derulate de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2014, și susțin activitățile de promovare a candidaturii orașului pentru titlul Capitală Culturală Europeană în 2021.

Teatrul Național Timișoara, Teatrul Maghiar de Stat “Csiky Gergely”, Teatrul German de Stat Timișoara, Teatrul de Păpuși “Merlin”, Opera Națională Română Timișoara și Filarmonica “Banatul” Timișoara s-au alăturat campaniei de informare și transmit date despre candidatură publicului care frecventează spectacolele și concertele organizate de aceste instituții.

Peste 5.000 de materiale informative, pliante și broșuri, în limbile română, germană și maghiară vor fi distribuite prin intermediul Teatrelor, Operei și Filarmonicii. Astfel, fiecare persoană care va cumpăra un bilet la spectacolele de teatru, de operă sau la concertele filarmonicii va primi și un pliant în care sunt prezentate informații despre programul Capitale Culturale Europene, despre etapele pe care Timișoara le are de parcurs până în anul 2021 când poate deține titlul, despre modul în care timișorenii se pot implica și pot susține proiectul pentru ca acesta să fie unul de succes, anunță echipa ATCCE.

“Munca în echipă, colaborarea, încrederea sunt elemente esențiale pentru succesul candidaturii Timișoarei. Directorii Teatrului Național Timișoara, Teatrului German de Stat Timișoara, Teatrului Maghiar de Stat ‹Csiky Gergely›, Teatrului de Păpuși Merlin, Operei Naționale Române Timișoara și Filarmonicii Banatul Timișoara sprijină și de această dată activitățile Asociației prin participarea la campania de informare Cultura unește comunitatea. Prin intermediul acestor instituții de cultură, publicul timișorean este invitat să susțină orașul și să se informeze cu privire la această oportunitate unică pe care o avem în următorii ani. Soarta orașului pe termen mediu și lung este în mâna noastră, a comunității, prin urmare, o bună cunoaștere a programului de către cât mai mulți timișoreni e un pas important în pregătirea candidaturii. E timpul să ne unim în jurul acestei idei ca să obținem ceea ce ne dorim pentru viitorul nostru comun” – explică Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, într-un comunicat de presă.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !