C House Cafe Milano a deschis la Iulius Mall prima locatie din vestul Romaniei

C House Cafe Milano a deschis la Iulius Mall prima locatie din vestul Romaniei
De curând, brandul italian C House a deschis la Iulius Mall Timişoara prima cafenea din vestul României. Noua locație își îmbie clienții cu veritabila cafea italiană, dar și cu delicii culinare și deserturi apetisante.

Situată la etajul Iulius Mall Timișoara, C House Cafè Milano îmbină tradiția autentic italiană și inovația, pentru a le oferi clienților cele mai bune preparate, dar și servicii de top. Sortimentele de cafea propuse de C House se disting prin calitate și combinații atent selectate. Băuturile sunt preparate la vedere, din boabe proaspăt măcinate, după rețetele maeștrilor în arta cafelei din Italia. Clienții se pot bucura de savoarea băuturilor într-un cadru relaxant sau pot opta pentru serviciul „to go”, astfel încât să se bucure de gustul autentic al cafelei italiene și la birou. Meniul C House include și nenumărate băuturi răcoritoare, cocktail-uri și fresh-uri în combinații tentante.

Specificul italian se regăseşte în meniu, care include reţete originale şi variate de cafea, gustări fine, salate şi deserturi alese, precum şi în amenajarea aparte. Astfel, C House Cafè Milano este o locație ideală pentru pauza de masă, ieșirile cu prietenii și întâlnirile de business.

C House Cafè Milano este un brand creat de Alberto Poli și Cristiano Iezzi. Familia Poli activează în industria cafelei din Milano încă din 1962. Produsele sale au fost distribuite mai întâi în Italia, iar mai apoi în întreaga lume. La șase ani de la inaugurarea primei cafenele, C House Cafè Milano are 68 de locații, în peste 10 țări. Prima locație C House din România a fost deschisă în anul 2012, în Palas Iași, primul ansamblu multifuncțional din țară, dezvoltat de compania IULIUS. În prezent, brandul Italian este prezent în Iași, Galați, București și Craiova, iar acum și în Timișoara, prin cafeneaua inaugurată în Iulius Mall.

(848444)
Regulament de plasare a anunturilor