Burse de 3700 de lei pentru specialistii in cercetare de la Universitatea de Vest Timisoara

De M. Hoster
Burse de 3700 de lei pentru specialistii in cercetare de la Universitatea de Vest Timisoara
Un număr de 20 de doctoranzi şi post-doctoranzi de la Universitatea de Vest din Timişoara vor beneficia de burse de studiu în valoare de 1800, respectiv 3700 de lei. Banii sunt oferiţi prin intermediul POSDRU, din fonduri europene, UVT fiind parte unui consorţiu mai mare care cuprinde mai multe universităţi din România.

Facultatea de Drept şi cea de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest Timişoara au devenit parte a celui mai important proiect de cercetare din ultimii ani, unul în valoare de 13 milioane de lei. Din păcate, nu toată suma va fi a UVT, din această sumă doar 1,2 milioane de lei vor rămâne în capitala Banatului. Totuşi, banii sunt îndeajuns ca un număr de 20 de specialişti, doctoranzi şi post-doctoranzi, să primească burse destul de mari ca valoare, sume care i-ar face invidioşi pe mare parte dintre angajaţi.

„Este vorba de 1800 de lei pentru doctoranzi, respectiv 3700 de lei pentru cei aflaţi în perioada post-doctorat. Selecţia s-a făcut pentru fiecare categorie separat. La doctoranzi, aceştia trebuia să fie cuprinşi în programul de cercetare al Universităţii de Vest, plus activitatea de cercetare desfăşurată. La cei aflaţi în perioada post-doctorat, persoanele vizate nu era necesar să fie cuprinşi exclusiv în programul de cercetare al UVT”, ne-a declarat Lucian Bercea, decanul Facultăţii de Drept Timişoara.

În ceea ce priveşte doctoranzii au fost disponibile cinci locuri pentru cei de la Facultatea de Drept, respectiv cinci pentru cei de la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor. La capitolul post-doctoranzi, toate cele zece locuri au fost alocate celor de la Drept. Universitatea de Vest Timişoara are încadraţi în acest moment 1800 de doctoranzi, respectiv 3700 de post-doctoranzi

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor