Bucurati-va din plin de primavara in Tara Soarelui Rasare

Reactualizat la:
Bucurati-va din plin de primavara in Tara Soarelui Rasare
© Bucurați-vă din plin de primăvară în Țara Soarelui Răsare
ADVERTORIAL. Japonia, fascinanta țară în care tradițiile și modernitatea se îmbină spectaculos, este una dintre cele mai râvnite și frumoase destinații turistice din lume. Un amestec unic de cultură și civilizație, vechi și nou, temple seculare și ansambluri arhitecturale ultramoderne, legende și noutăți tehnologice care trasează viitorul. Japonia este destinația-surpriză pe care o propune Agenția de turism Ultramarin pentru această primăvară.

Agenția de turism Ultramarin a pregătit o excursie cu totul specială, într-o țară cu totul specială –Țara Soarelui Răsare. Programul, care este gândit pe durata a 11 zile, cuprinde vizitarea celor mai frumoase regiuni și orașe ale Japoniei, oferindu-vă astfel ocazia să cunoașteți îndeaproape cultura, civilizația, arhitectura, gastronomia și tradițiile poporului japonez.

Data de plecare în excursie este 28 aprilie, o dată care nu a fost întâmplător aleasă deoarece în această perioadă, japonezii se bucură de culorile primăverii. Excursia pe tărâm japonez începe cu Osaka, de unde puteți trăi experiența deplasării cu trenul de mare viteză spre Hiroshima, un loc cu o semnificație cu totul aparte în istoria și în conștiința japonezilor.

Kyoto, unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării, este următoarea oprire în această călătorie de excepție, în care puteți admira temple renumite pentru frumusețea lor impunătoare și pentru legendele care le înconjoară. Aveți șansa de a vizita cea mai veche capitală a Japoniei, Nara, ce datează din sec. al VIII-lea și care adăpostește un templu aflat în Patrimoniul UNESCO, în interiorul căruia se află cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha.

kyoto-sunrise
Timp de câteva zile vă veți încânta privirile și sufletul cu frumusețea, grandoarea și unicitatea orașului Tokyo, o capitală extrem de animată, în care noul și vechiul se îmbină exemplar. Tokyo se mândrește cu arhitectura sa avangardistă, dar și cu zone tradiționale, cu obiective turistice deosebite, cu străzi exclusiviste și zone de petrecere a timpului liber, cu parcuri și grădini cum numai japonezii știu să creeze.

Vă invităm să trăiți bucuria unei excursii de neuitat alături de Agenția de turism Ultramarin, în compania unui ghid specializat care cunoaște din propria experiență locurile și obiectivele pe care le veți vizita împreună.

Pentru detalii vizitați site-ul nostru.

ULTRAMARIN TRAVEL AGENCY
Timișoara, Str. N. Paulescu, nr. 2,
Tel/Fax 004 0256-499706, 274828; 0356 101314
tel/0736405019

(862393)
Regulament de plasare a anunturilor