Bucurați-vă de un corp tonifiat și fără celulită. Revive Medical

Bucurați-vă de un corp tonifiat și fără celulită. Revive Medical
© foto: Revive Medical
ADVERTORIAL. Menținerea corpului la forma optimă este un obiectiv greu de atins cu provocarea modului actual de viață. Să-ți setezi asta ca prioritate presupune timp dedicat pentru mișcare și alimentație echilibrată din care să elimini o mulțime de delicatese culinare. Este recomandat un astfel de mod de viață și totodată există și o alternativă complementară de a ajunge la forma dorită a corpului. Este vorba de dispozitivul VelaShape II, disponibil la Revive Medical pentru mult căutatul tratament anticelulitic. Dispozitivul VelaShape este prima solutie medicală non-invazivă certificată CE și aprobat de FDA, ce acționează non-invaziv și nedureros, reducând circumferința și tratând celulita. Iar rezultatul final e un corp cu contururi ferme, cu suprafețe tonifiate.

Profită acum de combinația perfectă între medicină și tehnologie

Combinația dintre tehnologiile ce stau la baza VelaShape II determină o încălzire profundă a țesutului conjunctiv, inclusiv a septelor fibroase. Aceasta, la rândul său, promovează o creștere a depunerii de colagen și a metabolismului celular, rezultând o reducere localizată a laxității pielii și a celulitei. Masajul realizat de către rolele aplicatorului determină o creștere imediată a circulației locale și îmbunătățește drenajul limfatic, ambele efecte fiind componente esențiale pentru o structură sănătoasă a pielii. Cu alte cuvinte, VelaShape intensifică activitatea celulară, ceea ce favorizează arderea grăsimilor, având ca rezultat final un corp tonifiat, o piele cu aspect ferm.

Un tratament de slăbire cu VelaShape II constă în realizarea unui număr de minim 4 ședințe de tratament. Acesta încălzește în profunzime pielea, deoarece folosește radiofrecvența. Senzația caldă a zonei tratate se resimte și după tratament, timp de câteva ore, iar zona tratată poate prezenta o roșeață ce va dispărea simultan cu senzația caldă. Prin natura sa neinvazivă, realizarea unui astfel de tratament pentru celulită nu are efecte adverse, ceea ce permite revenirea la activitățile cotidiene obișnuite, fără bariere.

Profesionalismul se măsoară și în aparatura medicală performantă. Revive Medical

Cunoștințele medicale și tehnologia premium utilizată de VelaShape II sunt criteriile esențiale care i-au determinat pe specialiștii Revive Medical să opteze pentru utilizarea acestui dispozitiv ultra-performant. Însă notorietatea sa în rândul celor mai cunoscute vedete de nivel internațional preocupate de silueta lor a fost un argument în plus.

Așadar, orice persoană interesată de remodelare corporală sau slăbire localizată poate conta pe tratamentul de slăbire cu tehnologia VelaShape II pentru tratarea și eliminarea celulitei, remodelare armonioasă prin scăderea în circumferință, topirea și eliminarea grăsimii localizate, reducerea circumferinței (7.3 cm – reducere circumferențială , 2.5 cm – reducere pe fiecare coapsă, 2,3 cm – reducere în zona fesieră) ca și tratament conex în urmă unei intervenții chirurgicale, liposucție sau după

sarcină. Pielea flască devine mai fermă datorită acțiunii radiofrecvenței. Zona tratată este remodelată, iar rezultatele sunt de lungă durată, datorită faptului că tratamentul acționează în profunzimea țesutului și nu doar la suprafață.

Tratamentul cu VelaShape este recomandat pentru zonele cu țesut adipos (abdomen inferior și superior, genunchi, spate, coapsă externă și internă, gambe, brațe) ce prezintă piele flască, deci se va efectua un tratament de slăbire localizată. Însă, atenție, nu este un tratament de scădere în greutate! Ca orice tratament, are și contraindicații, precum perioada de sarcină, alăptare, menstruație, deficiențe renale, hernie, boli de piele, epilepsie, persoane purtătoare de stimulator cardiac sau proteze metalice.

Pentru că specialiștii clinicii Revive Medical au înțeles în detaliu importanța sănătății din punct de vedere estetic, investesc în permanență în proceduri performante și aparatură medicală recunoscută la nivel mondial, pentru beneficiul pacienților. În portofoliul de servicii al clinicii, pe lângă tratamentele medicale neinvazive anticelulitice și de remodelare corporală, pacienții mai pot găsi tehnologii noi pentru epilarea definitivă cu laser și tratamente faciale de curățare, anti-aging și hidratare recunoscute la nivel internațional.

Mai multe informații despre clinica și servicii sunt disponibile pe website-ul revivemedical.ro. Programările se pot face la numărul de telefon 0771 447 381, iar sediul clinicii este în Dumbrăvița, pe strada Budapesta, nr. 24, unde specialiștii în sănătate estetică îi așteaptă cu drag pe iubitorii de frumusețe.
Regulament de plasare a anunturilor