Bilete la concert Lino Golden și Rashid

De A. M. A.
Reactualizat la:
Publicul va avea parte de hituri și un show electrizant cu Lino Golden și Rashid. Bilete se găsesc la adresa. Piata I.C Bratianu, nr 1 (sediul Publi Tim si Tion)

Golden Boy Society, Lino Golden și Rashid alături de magicianul Lorenzo-Cristian, promit un show magic și electrizant la Filarmonica Banatul, în cadrul spectacolului Trap&Magic, din data de 28 noiembrie, de la ora 19.00. Tânărul Anas aflat la început de cariera, din Timișoara, va urca și el pe scena Filarmonicii.

Lino a descoperit violoncelul încă de la vârsta de 6 ani, și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri pe ritmuri de rap.

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească. A atins deja peste 35 milioane de vizualizări pe YouTube și este prezentă în playlist la cele mai relevante posturi de radio și TV din țară.

În 2014 a început colaborarea dintre Rashid și Golden Boy Society, cu un prim single, “Domnișoara”, alături de Gabriel Cotabiță. În vara aceluiași an, Rashid a lansat alături de Alex Velea și Cabron piesa “Alerg”.

Lorenzo-Cristian este unul dintre cei mai cunoscuți magicieni români, fiind renumit pentru show-urile personalizate. Iluzionistul a obținut de două ori locul 2 la Olimpiada Europeană de iluzionism.

La spectacolul „Trap&Magic” accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil. Biletele se găsesc ]n format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti si pe terminalele Selfpay. Biletele se mai pot cumpăra și de la sediul Publi Tim și Tion, Piata I.C Bratianu, nr 1.

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne: 0720.499.570

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM
Regulament de plasare a anunturilor