Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis la Vatra Dornei, Calimanesti, Moneasa si alte statiuni

De Adrian Panduru
2Comentarii
Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis la Vatra Dornei, Calimanesti, Moneasa si alte statiuni
© Tion: Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis la Vatra Dornei, Calimanesti, Moneasa si alte statiuni
Pensionarii din Timiș pot beneficia de bilete de tratament în următoarea perioadă în mai multe stațiuni din țară pentru tratarea sau ameliorarea anumitor afecțiuni. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Timiş pentru a solicita aceste bilete.

Pensionarii din cel mai vestic județ al țării pot beneficia de bilete pentru tratament la Moneasa. Călimănești, Amara, Herculane și alte stațiuni din țară.

Sunt disponibile bilete de tratament la Herculane (tratament reumatismal), la Hotel Dacia (două stele) – un bilet din 30 octombrie, trei bilete din 3 noiembrie, două bilete din 4 noiembrie și două bilete din 31 octombrie la Hotel Cerna (două stele). Sunt disponibile bilete și la Moneasa (pentru tratamentul nevrozei) – două bilete din 30 octombrie la Vila Tanamera (cinci stele), la Călimănești (pentru tratament digestiv) – un bilet din 31 octombrie la Hotel Central (trei stele) și două bilete la același hotel din 3 noiembrie, la Neptun (tratament reumatismal), la Hotel Doina (trei stele) – două bilete din 30 octombrie și trei bilete din 31 octombrie, la Bala (tratament reumatismal) – patru bilete din 30 octombrie la Hotel Ceres (două stele). Bilete găsiți și pentru tratament la Vatra Dornei (tratament cardiovascular), la Hotel Codrin (două stele) – două bilete din 30 octombrie și trei bilete din 31 octombrie, și la Olănești (tratament digestiv), la Hotel Livadia (trei stele) – un bilet din 30 octombrie, Hotel Select (trei stele) – două bilete din 30 octombrie și la Hotel Olănești (trei stele) – două bilete din 31 octombrie, două bilete din 1 noiembrie și patru bilete din 2 noiembrie. La Amara (tratament reumatismal), la Hotel Ialomița (două stele) sunt disponibile două bilete din 2 noiembrie.

Pensionarii pot solicita aceste bilete direct de la Casa Judeţeană de Pensii Timiş (str. Andrei Şaguna Nr. 5 A), la ghişeul nr. 5, în zilele de luni, marţi, miercuri, între orele 08.30 -16.00, joi, între orele 08.30 -18.00 şi vineri, între orele 08.30 – 13.30.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie).

Unii pensionari vor primi aceste bilete gratuit, iar alții vor contribui la prețul sejurului de 16 zile în funcție de pensia pe care o au. Gratuitate au persoanele beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter reparatoriu.

ergfgg2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor