Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis, in perioada Pastelui. Puteti pleca la Buzias sau Amara

De Adrian Panduru
Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis, in perioada Pastelui. Puteti pleca la Buzias sau Amara
© Tion: Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis, in perioada Pastelui
În Timiș sunt disponibile bilete de tratament pentru pensionari. Puteți pleca într-un sejur chiar de Paști, dacă mergeți la sediul Casei Județene din Pensii din Timiș pentru a solicita bilete de tratament la Buziaș, Amara, în Covasna sau la Moneasa.

Pentru pensionarii din Timiș sunt disponibile bilete de tratament în stațiunea 1 Mai, pentru tratamentul reumatismului, șase bilete din 5 aprilie, cinci bilete din 7 aprilie și trei bilete din 8 aprilie. Bilete sunt disponibile și pentru Moneasa, pentru tratamentul nevrozei – trei bilete din 5 aprilie, opt bilete din 6 aprilie și patru bilete din 7 aprilie. La Buziaș, pentru tratament cardiovascular, sunt disponibile 26 de bilete din 8 aprilie și un bilet din 7 aprilie.

La Amara, pentru tratamentul reumatismului, este disponibil un bilet din 8 aprilie, iar la Olăneşti, pentru tratament digestiv, sunt disponibile două bilete din 8 aprilie. La Bala (tratament reumatismal) sunt disponibile două bilete, unul din 5 aprilie, iar celălalt din 8 aprilie, iar în Covasna (pentru tratament cardiovascular) este disponibil un bilet din 8 aprilie.

Pentru a beneficia de aceste bilete trebuie să mergeți în zilele de luni, marţi, miercuri între orele 8.30 -16.00, joi, între orele 8.30 și 18.00 şi vineri, între orele 8.30 – 13.30, la Casa Judeţeană de Pensii Timiş, pe strada Andrei Şaguna Nr. 5 A, la ghişeul nr. 5. Aveți nevoie de cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original și copie).

Unii pensionari vor primi aceste bilete gratuit, iar alții vor contribui la prețul sejurului de 16 zile în funcție de pensia pe care o au. Gratuitate au persoanele beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter reparatoriu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor