Biciclistul plecat in lume sa-i intrebe pe oameni ce-i face fericiti a ajuns in Bulgaria

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Biciclistul plecat in lume sa-i intrebe pe oameni ce-i face fericiti a ajuns in Bulgaria
© Foto: Facebook
Silviu Cadia, tânărul din Lugoj, care a plecat în lume pe bicicletă, pentru a-i întreba pe oameni ce-i face fericiţi şi pentru a o ajuta pe Karina, o fetiţă care are nevoie de o operaţie costisitoare, a trecut de ceva timp graniţa. Continuă să-i întrebe pe cei care-i întâlneşte în drum ce-i face fericiţi… A avut doar mici probleme cu bicicleta.

În ultimele trei zile a parcurs drumul de la Vratsa la Botevgrad. A întâlnit pe drum diverşi oameni, pe care i-a întrebat ce-i face fericiţi.

„Mă face fericit să fac fotografii oamenilor oneşti şi cu inima deschisă, pentru a putea întotdeauna să-mi amintesc de ei”, i-a spus Stefan, de 44 de ani.

Silviu a avut şi probleme cu bicicleta, mai precis cu frâna de pe spate, în Bulgaria. Oamenii l-au ajutat imediat, fără să ceară nimic în schimb. A plătit doar 10 euro la fabrica de biciclete, dar în rest, oamenii care l-au ajutat să scape de problemă şi care i-au mai făcut şi ceva îmbunătăţiri la bicicletă nu au pretins nimic în schimb. Silviu vrea să parcurgă 4.000 de kilometri cu bicicleta sa până în Iran, în zece săptămâni, prin România, Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia şi Iran.

El a făcut şi primele schiţe, pe care le trimite celor care îi cumpără zilele de călătorie. Asta pentru că a afla ce-i face pe alţii fericiţi nu este singurul scop al călătoriei sale.

Tânărul îşi vinde zilele de călătorie pentru a o ajuta pe Karina, o fetiţă de 3 ani, din Deva, care are nevoie de o operaţie urgentă, care costă 40.000 de euro. Zilele sale de călătorie pot fi cumpărate cu 25 de euro (100 de lei) bucata. În schimb, cei care vor dona bani, vor primi de la Silviu o scrisoare timbrată din locul în care se află pe parcursul călătoriei şi un rezumat al acelei zile plus o schiţă desenată de chiar de tânărul biciclist. Costul călătoriei este achitat de şefii lui Silviu, de la firma la care acesta lucrează.

Călătoria a început miercuri, 1 aprilie, de la City Business Centre, din Timişoara. Dacă doriţi să cumpăraţi o zi din călătoria lui Silviu, ori mai multe zile, puteţi dona banii direct Karinei, în conturile menționate mai jos.
CIF 18212553:
EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
RON: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
BRD GSG SMCC, code SWIFT BRDEROBU

Cei care vor să facă o donație trebuie să menționeze faptul că banii sunt pentru Karina Ciorogar. Pentru a primi scrisoarea de la Silviu, cei interesați îi pot trimite acestuia chitanţa transferului bancar şi adresa completă. Silviu a făcut şi un tabel cu zilele care sunt cumpărate deja şi zilele de călătorie care mai sunt disponibile care poate fi accesat aici. Zilele din acest desfăşurător care sunt haşurate cu galben sunt deja “vândute”.

De asemenea, călătoria lui Silviu poate fi urmărită pe pagina de Facebook – facebook.com/pages/The-Road-The-Happiness/1550266625227202?fref=ts

Articole pe aceeași temă:

Tanarul care a plecat pe bicicleta de la Timisoara pentru a afla ce-i face pe altii fericiti a primit deja cateva raspunsuri

Un tanar a plecat din Timisoara, pe bicicleta, 4000 de kilometri, pentru a-i intreba pe oameni ce-i face fericiti

Un lugojean pleaca in lume cu bicicleta pentru a intreba oamenii ce-i face fericiti. Isi vinde zilele de calatorie pentru o cauza nobila0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !