Autorităţile de control vin la discuţii cu firmele, la CCIA Timiş

De T. Ex.
Reactualizat la:
Autorităţile de control vin la discuţii cu firmele, la CCIA Timiş
© foto: arhiva
Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare, de la Protecţia Consumatorilor şi de la Direcţia de Sănătate Publică vor participa la un nou seminar organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş pentru informarea firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019.

Pe data de 2 aprilie, de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara va fi organizat seminarul-dezbatere cu tema „Proceduri. Contravenții. Sancțiuni”. Cei de la Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş, vor aborda probleme referitoare la „Proceduri privind autorizarea/înregistrarea unităților de producție și depozitare și a unităților de vânzare cu amănuntul”, în faţa celor din sală se va afla Adrian Radu Popa, Șef Serviciu Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată.

De la Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest va fi prezent Claudiu Sorin Șușanu, Comisar şef, care va discuta despre „Consilierea agenţilor economici din punct de vedere al A.N.P.C.”, Direcţia de Sănătate Publică Timiş, reprezentată de Cornelia Cismaş-Malac, director executiv, va prezenta informaţii despre „Proceduri de reglementare sanitară; Avize şi autorizare; Control Prezintă”.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel: (0372) 185 244, (0372) 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro. Persoană de contact: Laura Barbu, Manager DRE.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor