Au demarat pregatirile pentru editia a sasea a Zilelor Carierei

De M. Hoster
Au demarat pregatirile pentru editia a sasea a Zilelor Carierei
© TION: Au demarat pregatirile pentru editia a sasea a Zilelor Carierei
Unul dintre cele mai apreciate evenimente dedicat studenţilor de la Universitatea Politehnica Timişoara, „Zilele Carierei”, a ajuns la ediţia a şasea. În zilele de 25 şi 26 martie, la Restaurantul Universitar Politehnica, tinerii vor putea intra în contact cu firmele cu nume de pe piaţa locală, vor avea posibilitatea să găsească locul ideal pentru efectuarea practicii, iar cei mai fericiţi vor primi chiar şi oferte de muncă.


Universitatea Politehnica Timișoara organizează în perioada 25 – 26 martie 2015 a şasea ediție a evenimentului „Zilele Carierei”, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc.

Evenimentul se adresează tuturor studenților, masteranzilor și absolvenților din Timișoara și din împrejurimi, care sunt interesați de oportunități de practică, de găsire a unor teme pentru proiectele de diplomă și de angajare. În plus, cele aproximativ 50 de companii naționale și internaționale participante vor organiza și sesiuni de training, vor lansa concursuri tematice și vor desfășura o serie de interviuri și simulări de interviuri pentru participanți astfel încât să-i sprijine pe aceștia în procesul de integrare pe piața muncii.

Noutatea acestei ediții constă în prezentările pe care companiile le vor realiza în spațiul evenimentului și în organizarea unor mese rotunde la care vor participa reprezentanți ai angajatorilor, ai universității și ai studenților.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc pe 25 martie, de la ora 9. Evenimentul va fi deschis participanţilor în zilele de 25 și 26 martie 2015, între orele 10 şi 17. Vor avea loc târgul de oferte pentru studenți, masteranzi și absolvenți, întâlniri cu oameni cu cariere de succes, vor fi organizate interviuri şi simulări de interviuri, concursuri tematice şi vor fi prezentate oportunități de burse și mobilități în străinătate, dar şi prezentări ale companiilor (produse, tehnologii, programe). Pe 26 martie vor fi disponibile mai multe mese rotunde şi ateliere de lucru. Începând cu 1 aprilie vor fi organizate traininguri tehnice şi vizite la companiile participante.

,,Zilele Carierei” este un proiect implementat prin intermediul Centrului de Informare și Consiliere a Studenților și al Oficiului de Intermediere a Relației cu Mediul Societal din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi pot să acceseze pe internet pagina www.zilelecarierei.upt.ro, să contacteze organizatorii la numărul de telefon 0725 890944 – persoană de contact: Florin Bodin, sau să trimită un e-mail la adresa: zilelecarierei@upt.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor