Ati primit amenda pentru lipsa rovinietei? In cateva zile vine si procesul verbal de constatare

De Marcel Hoster
8Comentarii
Ati primit amenda pentru lipsa rovinietei? In cateva zile vine si procesul verbal de constatare
© Tion: Ati primit amenda pentru lipsa rovinietei? In cateva zile vine si procesul verbal de constatare
Mai mulţi şoferi prinşi pe drumurile naţionale fără rovinietă au primit la domiciliu plicurile cu amenda, dar fără procesul verbal de constatare a abaterii. Supăraţi, aceştia au sesizat Compania de Drumuri, iar motivul greşelii a fost descoperit în urma cercetărilor efectuate!

Pe data de 22 februarie, mai mulţi şoferi arşi la buzunare pentru că nu au plătit rovinieta şi au circulat pe drumurile naţionale au sesizat că au primit plicuri cu contraveniţiile ataşate, dar care nu conţineau şi procesele verbale întocmite de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Astfel, CNAIR a semnalat aceste probleme firmei care se ocupă de imprimarea şi trimiterea prin poştă a proceselor verbale. Iar în urma cercetărilor s-a descoperit că respectiva societate a avut o problemă apărută pe fluxul de printare a proceselor verbale întocmite în data de 31 ianuarie. Astfel, a apărut o eroare ce a generat netipărirea pe verso-ul colii A4 pentru un fişier de 2.000 de procese verbale dintr-un total de 27.302 procese verbale.

În regim de maximă urgenţă, pe cheltuiala firmei respective, procesele verbale vor fi depuse în reţeaua poştală în vederea comunicării.

În aceste condiţii, utilizatorii care au primit în perioada 20.02.2017 – 23.02.2017 plicuri care în loc să conţină procese verbale de constatare a contravenţiei pentru circulaţia fără rovinietă valabilă, conţineau doar o pagină pe care era tipărit numele şi adresa, nu trebuie să ia în considerare acele documente, urmând a primi, în perioada imediat următoare, procesele verbale de constatare a contravenţiei respective, termenul de plată urmând a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor