Atentie, probleme cu apa si caldura, luni, in zona Lunei din Timisoara!

De A.S.
Atentie, probleme cu apa si caldura, luni, in zona Lunei din Timisoara!
© TION: Atentie, probleme cu apa si caldura, luni, in zona Lunei din Timisoara!
Locuitorii de pe mai multe străzi din zona Lunei din Timișoara vor începe săptămâna fără apă la robinete și fără încălzire. Problemele legate de furnizarea utilităților sunt legate de anumite lucrări programate în zonă la rețelele de apă, anunță reprezentanții Aquatim și cei ai Colterm.

Astfel, luni, 15 decembrie, între orele 9 și 18, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Petru Cermena, Torac (între Cermena și Batania) și Țibleșului. De asemenea, presiunea apei va fi scăzută pe străzile Nouă și Melodiei în zona Lunei și la punctul termic din aceeași zonă.

„Se va lucra la intersecția străzilor Petru Cermena cu Torac, la legarea unei conducte noi de apă la rețeaua existentă. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii pe strada Ștefan cel Mare, inițiat de Primăria Municipiului Timișoara și finanțat din fonduri ale Uniunii Europene”, precizează directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu.

La reluarea alimentării este posibil ca apa să fie temporar tulbure la robinetele consumatorilor din zonele afectate, dar operatorul dă asigurări că perturbarea va fi de scurtă durată. Nu se recomandă folosirea apei în scopuri menajere până când nu se limpezeşte.

Tot pentru luni, având în vedere lucrările planificate de Aquatim în zona Lunei, anunţă întreruperi şi cei de la Colterm.

„Vom fi nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde de consum, a apei reci şi a încălzirii la PT Torac. Vor fi afectaţi consumatorii arondaţi străzilor: Apateu, Bitolia, Soarelui şi Torac. Totodată, la punctul termic 10C presiunea apei ar putea fi scăzută.

Din acest motiv pot fi afectaţi consumatorii arondaţi străzii Lunei”, anunţă reprezentanţii societăţii de termoficare, care avertizează şi ei că la finalizarea lucrărilor ar putea să apară fenomenul de turbiditate.

Vă reamintim că, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, puteţi contacta dispeceratul Aquatim, care funcţionează non-stop la numerele de telefon 0256-201.362 şi 0756-119.528.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor