Asociatiile de locatari din Timisoara, solicitate sa se pronunte in problema mansardelor

De M. Hoster
1Comentariu
Asociatiile de locatari din Timisoara, solicitate sa se pronunte in problema mansardelor
© TION - Asociatiile de locatari din Timisoara, solicitate sa se pronunte in problema mansardelor
Una dintre cele mai dezbătute probleme aflate în atenţia Municipalităţii Timişoara este cea a mansardării blocurilor. Din cauza neregulilor numeroase, dar şi pe motiv că asemenea unităţi locative afectează unitatea arhitecturală, primarul Nicolae Robu a solicitat limitarea construcţiei de asemenea mansarde pe blocurile vechi. Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara cere părerea timişorenilor pe acest subiect.


Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara aduce la cunoştinţa asociaţiilor de proprietari/locatari din Timişoara, care doresc să facă acoperiş sau lucrări de mansardare a imobilelor faptul că Primăria Municipiului Timişoara a propus în şedinţa din 08 ianuarie 2014 un proiect de HCL prin care se doreşte, pentru viitor, limitarea drastică a acestor lucrări doar la imobilele adiacente. Proiectul de hotărâre a fost retras de primar urmând cel mai probabil să fie supus spre aprobare în şedinţa din luna februarie.

Având în vedere importanţa proiectului de hotărâre pentru asociaţiile de locatari/proprietari solicităm membrilor FALT să se exprime asupra acestui proiect de hotărâre. Observaţii şi propuneri vizavi de acest subiect pot fi făcute zilnic la sediu, str. Braşov nr. 8 sau la telefon 0256/201237, de luni până vineri de la ora 9 la 13; marţi şi joi şi de la 16 la 18.

Articole pe aceeași temă:

Primaria Timisoara incearca sa limiteze mansardarea blocurilor

Consilierii opozitiei despre interzicerea mansardarii in Timisoara: Robu da dovada de lipsa de viziune

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor