Apartamente noi aproape de Calea Martirilor

Apartamente noi aproape de Calea Martirilor
© Apartamente noi aproape de Calea Martirilor
ADVERTORIAL. În mod absolut firesc, poziționarea unui imobil este unul din primele criterii pe care le iau în calcul persoanele interesate să cumpere apartamente noi în Timișoara. Astfel, pornind de la coordonate simple, accesul trebuie să fie cât mai facil și împrejurimile cât mai plăcute. Exact așa a gândit și dezvoltatorul ansamblului Geneva Residence când a ales una din cele mai liniștite și accesibile zone ale Timișoarei pentru realizarea proiectului său.

Astfel, de pe Calea Martirilor, intri pe Strada Apicultorilor, mărginită pe ambele părți de case și, în aproximativ 300 de metri, ajungi la cele două imobile. În spatele acestora, cât vezi cu ochii, este o întindere verde ce invită la recreație. Este o zona exclusiv rezidențială, complet izolată de alte zone industrializate ale Timișoarei, deci ferită de poluarea cauzată de acestea.

Cele 15 apartamente din primul imobil finalizat la sfârșitul anului trecut au fost deja cumpărate: un apartament cu o cameră, unul cu două, 11 cu trei camere și două penthouse-uri la mansardă. Proprietarii dornici să se știe la casa lor și-au mobilat locuințele, s-au mutat și acum se bucură de confort, spațiu și lumină.

bucatarie

I-au convins și finisajele interioare calitative și boeme, compartimentarea bine gândită și luminozitatea maximă conferită de spațiile vitrate mari, albul pereților, culorile deschise și calde ale pardoselilor și ușilor. Dotate cu centrală termică proprie, apartamentele au sistem de încălzire prin pardoseală, pentru maximum de confort și pentru eleganța spațiului amenajat fără incomodele și inesteticele calorifere.

Următoarele apartamente noi de vânzare în Geneva Residence Timișoara sunt în plin stadiu de construcție. Actualmente se lucrează la ridicarea ultimului nivel, urmând să se treacă apoi la finisaje. Patru apartamente din cele 20 au fost deja contractate. Zi de zi, lucrările avansează cu pași rapizi spre încântarea celor care abia așteaptă să se mute. Pentru că dezvoltatorul proiectului dorește să le ofere viitorilor locatari apartamente pe gustul lor, le dă posibilitatea acestora să-și aleagă gresia, faianța și parchetul, cu alte cuvinte, să-și personalizeze cât mai mult locuința.

living-geneva-residence

Amatorii de mers cu bicicleta trebuie neapărat să afle că acestea vor fi în deplină siguranță într-una din cele trei boxe de depozitare aflate la parterul imobilului. Tot acolo vor putea sta și cărucioarele copiilor, precum și alte obiecte de dimensiuni mai mari. De asemenea, posesorii de autoturisme vor avea propriul loc de parcare aferent fiecărui apartament, deoarece imobilele sunt prevăzute cu spații de parcare de o parte și de cealalată a celor două fațade.

Ești interesat de apartamente noi în Timișoara? Poți face o plimbare la un sfârșit de zi sau chiar în weekend, cu mașina personală, cu bicicleta sau chiar cu mijlocul de transport în comun – autobuzul Expres 3 – pentru a vedea concret zona, cele două imobile și apartamentele.

Responsabilul de vânzări cu care poți lua legătura îți poate da toate informațiile de care ai nevoie și îți poate arăta apartamentele finalizate. Sună-l din timp și du-te să vezi care sunt opțiunile! Cu cât o vei face mai repede, cu atât vei putea să rezervi apartamentul care îți convine cel mai mult, la etajul dorit. Oricum, dezvoltatorul s-a asigurat ca fiecare etaj va fi apreciat în mod egal și a ales să accesorizeze cele două imobile cu lift, chiar dacă acestea au doar 3, respectiv 4 etaje.

(926546)
Regulament de plasare a anunturilor