Anunt de finalizare a proiectului „Achizitie de utilaje si echipamente la SC NEW TEC INVEST SRL”

Reactualizat la:
Anunt de finalizare a proiectului „Achizitie de utilaje si echipamente la SC NEW TEC INVEST SRL”
© foto: SC NEW TEC INVEST SRL
SC NEW TEC INVEST SRL, cu sediul în localitatea Jimbolia, Strada Republicii, bloc 6, scara B, etaj 2, ap. 5, Județul Timiș, România, a derulat, începând cu data de 13.07.2017 și având ca termen de finalizare data de 31.08.2018, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE LA SC NEW TEC INVEST SRL”, cod SMIS 104483, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 121 / 13.07.2017.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Organismul Intermediar: Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1.400.280,44 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 890.100,00 lei din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR este 756.585,00 lei, iar valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este 133.515,00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a crește competitivitatea societății prin achiziția de echipamente noi și moderne.

Rezultatele proiectului sunt: achiziționarea a două centre de prelucrare verticală cu comandă numerică, respectiv a unui centru universal de strunjire cu 2 axe cu comandă numerică.

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest este: crearea și menținerea de noi locuri de muncă care să dezvolte și să extindă capacitatea de producție a societății, reușindu-se crearea a 6 noi locuri de muncă, precum și să automatizeze principalele procese tehnologice care să ducă la creșterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: Christian Avram
Funcţie: Administrator
Tel. 0758/012.100, e-mail: avram2706@gmail.com

df

proiect-1

(55095)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor