Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, condusa de reprezentantul Timisoarei

De Marcel Hoster
1Comentariu
Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, condusa de reprezentantul Timisoarei
© Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, condusa de reprezentantul Timisoarei (foto: arhiva)
Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și-a ales un nou Birou de Conducere și și-a stabilit prioritățile pentru următorul an universitar. Astfel, conducerea ANOSR va fi asigurată de preşedintele Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara, Vlad Cherecheş.


În cadrul Adunării Generale ANOSR, organizată în urmă cu câteva zile, au fost aleși noii lideri ai studenților din România, Biroul de Conducere al federației având acum o nouă formulă. Președinte a fost ales Vlad Dan Cherecheș, şeful Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara.

Pentru următorul an, activitățile ANOSR se vor concentra pe lucrările privind noul proiect de Lege a Educației Naționale, studenții dorind ca acesta să urmărească cât mai atent nevoile și probleme actuale existente. Totodată, se va milita pentru creșterea cuantumului burselor sociale și alocarea lor într-un mod cât mai echitabil, astfel încât studenților proveniți din medii defavorizate să le fie asigurate costurile minime de cazare și masă pe perioada studiilor.

„Forumul Organizațiilor Studențești din România, ediția 2015, a fost un prilej de reflecție și analiză și un moment în care ANOSR și-a stabilit direcția pe care va continua să se dezvolte în următorul an. Rămânem consecvenți principiilor după care s-a ghidat activitatea noastră până în prezent și dorim să ne consolidăm poziția de principal actor al societății civile în ceea ce privește învățământul superior din România. Ne vom axa în continuare pe influențarea politicilor educaționale naționale în favoarea și în beneficiul studenților din România, iar prima prioritate a federației în perioada următoare va fi susținerea opiniilor studenților în ceea ce privește noul proiect de lege a educației”, a declarat Vlad Cherecheș, noul președinte al ANOSR.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor