Alege un Revelion de neuitat la Restaurant Pizza Thalia! (P)

Alege un Revelion de neuitat la Restaurant Pizza Thalia! (P)
© TION: Alege un Revelion de neuitat la Restaurant Pizza Thalia! (P)
Nu v-aţi hotărât încă unde să sărbătoriţi trecerea în noul an? Restaurant Pizza Thalia din Timişoara vă promite un Revelion de neuitat, o petrecere cu muzică live, mâncare bună – un meniu bogat şi băuturi pe alese – open bar, precum şi o mulţime de surprize, care vor face, toate, să intraţi în anul 2015 într-o atmosferă de bună dispoziţie!

Distracţia va fi garantată, de Revelion, la Restaurant Pizza Thalia, care organizează petrecerea de intrare în noul an în localul de pe strada Holdelor nr. 4, din zona Lipovei.

Preţul este de 200 de lei de persoană, iar oferta cuprinde muzică live – formaţie, un meniu bogat plus open bar, o tombolă şi alte surprize.

Invitaţii vor fi aşteptaţi cu bucate alese: o gustare rece – rulada de curcan cu fructe, roşii cherry cu mozzarella, canapea de castravete cu pastă de somon, Rafaello de brânză, ciuperci umplute, tartine cu icre şi alte bunătăţi, o gustare caldă – file de şalău cu sos de usturoi şi mămăliguţă la grătar, felul de bază – piept de curcan cu sos orange, muşchiuleţ de porc cu sos de capere şi roşii cherry, sote de cartofi şi ciorbă de burtă. La desert se va servi tort de zahăr ars cu frişcă.

La capitolul băuturi oferta este cât se poate de variată, de la bere la whiskey şi whiskey cream, vodcă, pălincă, vin roşu şi alb la carafă, şampanie, bineînţeles, sucuri, apă şi cafea.

Cei de la Restaurant Pizza Thalia promit o petrecere care vă va purta noroc şi vă va umple de voie bună pe tot parcursul anului 2015!

Informaţii şi rezervări la numerele de telefon 0751.270.311 şi 0740.523.333.
Regulament de plasare a anunturilor