Alegare la Timisoara pentru construirea unui spital unde vor fi tratati copiii bolnavi de cancer

De Adrian Panduru
2Comentarii
Alegare la Timisoara pentru construirea unui spital unde vor fi tratati copiii bolnavi de cancer
Pregătiți-vă de alergare! Sâmbătă, 16 septembrie, la Timișoara, la Pădurea Verde, se va alerga, din nou, pentru construirea spitalului copiilor din București. Este vorba despre primul spital de Oncologie Pediatrică din România, care se va construi în capitala României.

Alergarea va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10, iat întâlnirea se dă în fața Grădinii Zoologice din Timișoara, de la Pădurea Verde.
Se aleargă pentru susținerea unui proiect prin care inițiatorii săi (Asociația 1leu.org) vor să pună bazele unui spital doar din fonduri private. Pentru aceasta au nevoie de 80.000.000 lei. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.
Prin această alergare, la Timișoara se vor strânge fonduri necesare pentru construirea acestui spital.

Pentru a participa, trebuie să urmezi doi pași simpli: te prezinţi la locul de start și donezi minim un leu în beneficiul spitalului.

„Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp. Ținând cont de scopul acestei acțiuni, dar și de faptul că suntem diferiți, cu preocupări și așteptări diferite, vă propunem două trasee, pentru ca fiecare participant să se simtă confortabil susținând acest proiect:
– traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km)
START – în fața la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.
– traseul pentru alergătorii amatori/ profesioniști sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km).
START – în fața la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari. Prin urmare, vă așteptăm sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10.00, la Padurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică), să alergăm, să donăm, să ajutăm copiii bolnavi de cancer”, transmit inițiatorii proiectului.

Mai multe detalii găsiți aici.

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor