Aleargă alături de Horia Colibășanu și Simona Amânar Tabără pentru pacienții bolnavi de cancer, la Timotion!

De Adrian Panduru
Aleargă alături de Horia Colibășanu și Simona Amânar Tabără pentru pacienții bolnavi de cancer, la Timotion!
© Tion: Aleargă alături de Horia Colibășanu și Simona Amânar Tabără pentru pacienții bolnavi de cancer, la Timotion!
Puteți alerga la Timotion, pe 14 aprilie, împreună cu cei de la Asociația OncoHelp din Timișoara, pentru a îmbunătăți condițiile de internare ale pacienților care beneficiază de tratament oncologic gratuit, în regim de spitalizare continuă, în Centrul de Oncologie OncoHelp din Timișoara. Pentru acest proiect aleargă și Horia Colibășanu și Simona Amânar Tabără… Nu numai ei…

Proiectul „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!” își propune înlocuirea mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice – cu trei funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere, asigurând astfel condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice pacienților bolnavi de cancer.

„Valoarea totală a proiectului este de 442.000 lei, din care dorim ca prin înscrierea în cursa Timotion 2019 să adunăm suma de 56.100 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate”, transmit cei de la OncoHelp.

Te poți și tu alătura proiectului de înlocuire a mobilierului de spital existent, fie prin înscrierea în cursa Timotion 2019 – AICI, fie prin realizarea unei donații – AICI, pentru proiectul Asociației OncoHelp – „Oferim confort bolnavilor de cancer!”.

Simona Amânar Tabără, Paula Ivan, Horia Colibășanu, Laura Sgaverdea, Monica Maria Neagoie au acceptat să fie Ambasadori OncoHelp în cadrul Timotion 2019. Hai și tu!

Simona Amânar Tabără este gimnasta română de talie mondială care a obținut 7 medalii olimpice și 10 medalii la campionatele mondiale de gimnastică, și a câștigat cu echipa României patru titluri mondiale consecutive.

Paula Ivan este una dintre cele mai valoroase atlete ale României, fiind campioană și vicecampioană olimpică în probele de 1500 m și 3000 m în 1988 la Seul. Deține un record olimpic nedoborât de 30 ani.

Horia Colibășanu este alpinist și medic stomatolog, primul român care a ajuns pe vârfurile K2 (8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) și Annapurna (8.091 m).

Laura Sgaverdea este managerul Studioului Teritorial Radio România Reșița și a sprijinit, prin cea de-a patra ediție a campaniei umanitare “Muzică pentru Viață”, strângerea de fonduri pentru Centrul OncoHelp din Timișoara.

Monica Maria Neagoie lucrează în domeniul bancar și este implicată în activități de caritate, crezul ei fiind acela că “împreună putem mai mult si putem mai bine”.

TIMOTION este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală, care va avea loc în 14 aprilie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor