Afla cum poti intra in Cercul Excelentei cu ajutorul Echipei NLPDiscovery! (P)

Reactualizat la:
Afla cum poti intra in Cercul Excelentei cu ajutorul Echipei NLPDiscovery! (P)
© TION: TION: Afla cum poti intra in Cercul Excelentei cu ajutorul Echipei NLPDiscovery!
NLP-ul este gândirea despre gândire, este mai mult despre proces decât despre conținut, cu alte cuvinte este despre modul în care concepi povestea, nu despre poveste în sine. Este despre ACȚIUNE și despre REZULTATE și este în primul rând despre “a face” lucruri. Află și tu cum poți intra în Cercul Excelenței cu ajutorul echipei NLPDiscovery.


„Ca medic și manager mă interesează să obțin rezultate rapid și ecologic. Am ales acest eveniment exact pe aceste considerente și am ales corect. Multumesc Gina!”, ne-a spus Alina Franț la finalul cursurilor.

NLP este o știință respectată care provine din mai multe discipline intelectuale. Conform modelului nostru, se pare că se bazează pe lingvistică, hipnoză, terapie Gestalt, ecologie, terapie de familie, metafore și devine de fapt o știință despre ceea ce funcționează. O știință care produce rezultate. Despre cum vrei să produci rezultate în orice domeniu, în business, educație, terapie, etc.

Abrevierea provine de la 3 cuvinte:

Neuro – se referă la sistemul nervos, la minte, la felul în care experiențele sunt procesate prin cele 5 simțuri, VAKOG (Vizual, Auditiv, Kinestezic, Olfactiv & Gustativ).
Lingvistic – se referă la limbaj, la comunicarea non-verbală, la felul cum sunt codificate și cum reprezentările noastre interne au sens, iar aici intră atât imagini, sunete, emoții, mirosuri și gusturi, cât și cuvintele pe care le folosim când vorbim cu noi înșine.
Programare – se referă la abilitatea de a descoperi și de a utiliza programele pe care le folosim în interiorul nostru la lucrurile pe care le facem în interiorul creierului nostru, cât și cele pe care altii le fac, ca să putem să ne atingem scopurile, obiectivele. În alte cuvinte NLP-ul este despre cum folosești limbajul minții ca să poți în mod consecvent să atingi obiective specifice.

NLP este studiul excelenței, despre modul cum putem să descoperim excelența, unde o găsim și cum să o folosim în așa fel încât să creăm schimbare în noi și în alții.

Noi, cei de la NLPDiscovery ne-am obișnuit să spunem că NLP este un proces care “se face împreună cu cineva” nu “i se face cuiva”, atitudine de altfel atât de răspândită în societatea noastră în care oamenii și-au cedat puterea personală și așteaptă să primească o pilulă magică.

Activitatea noastră cuprinde workshop-uri, seminarii, cursuri intensive și coaching pentru creștere personală și schimbarea vieții în bine.

Astfel, prin intermediul cursurilor și seminariilor noastre, sau a sesiunilor de breaktrough și coaching, poți elibera emoțiile negative majore (supărare, tristețe, frică, vinovăție, conflict), poți scapă de fobii, poți elimina blocajele și deciziile limitatoare din viața ta și poti insera și realiza orice obiectiv SMART în viitor.
Iată calendarul evenimentelor din viitorul apropiat, susținute de NLPDiscovery:

Seminar de comunicare “Dincolo de cuvinte” (1 zi)
• Timișoara: 23 August 2014 (Mai multe detalii poți găsi AICI)
Workshop “inConștienți în Acțiune” (2 zile)
• București: 6-7 Septembrie 2014
• Timișoara: 27-28 Septembrie 2014 (Mai multe detalii poți găsi AICI)
Curs intensiv NLP Practitioner (8 zile)
• Văliug: 25 Octombrie-1 Noiembrie 2014 (Mai multe detalii poți găsi AICI)

Poți descoperi o parte din experiențele clienților noștri aici: Testimoniale clienti, iar pentru a fi mereu informat ne poți urmări activitatea și pe Facebook.

Intră în Cercul Excelenței alături de echipa NLPDiscovery!
Regulament de plasare a anunturilor