Afaceri in Timis: Parcul Industrial si Tehnologic din Timisoara – locul destinat intreprinderilor mici si mijlocii

De Adrian Panduru
Afaceri in Timis: Parcul Industrial si Tehnologic din Timisoara – locul destinat intreprinderilor mici si mijlocii
Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara (PITT) este locul unde se pot dezvolta afaceri în diferite domenii. În momentul de față, parcul are disponibile pentru închiriat cinci parcele, din totalul de 26.

PITT este un proiect realizat de către Consiliul Judeţean Timiş şi Agenţia de Dezvoltare Economică Timiş, care are ca scop sprijinirea dezvoltării sectorului IMM din următoarele domenii: Software; IT şi comunicaţii; Electronică şi electrotehnică; Automotive şi alte tipuri de industrii ce utilizează tehnologii avansate şi nepoluante; Alte activităţi de producţie cu tehnologie puţin poluantă; Activităţi de proiectare, cercetare – dezvoltare; Logistică.

pitt-foto-2

Parcul este situat într-una dintre cele mai dinamice zone ale României, lângă Timişoara, pe Calea Torontalului, la o distanţă de 6 km de centrul oraşului, pe şoseaua naţională DN6, care face legătura cu punctul de trecere al frontierei cu Uniunea Europeană, Cenad – Kiszombor (Ungaria), punct aflat la 75 km faţă de Parc. Accesul la Aeroportul Internaţional este la numai 15 km de locaţie, iar accesul la calea ferată (Gara de Nord Timişoara) este la 8 km.

pitt-foto-3

În momentul de față, în PITT sunt disponibile pentru concesionat cinci parcele, din cele 26 câte sunt în total în acest areal. Parcelele se pot închiria cu 4 euro pe metru pătrat pe an, plus TVA.

Întreaga suprafaţă a Parcului este dotată cu utilităţi, în infrastructura de tip „green field” ce cuprinde: alimentarea cu apă, canalizarea, alimentarea cu gaze naturale, alimentarea cu energie electrică, telecomunicaţii, drumuri.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Internet a acestui parc.

Material preluat din Revista Afaceri în Timiș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor