Adunarea Generală a membrilor Asociației Timișoara 2021 a analizat dosarele de adeziune depuse

De A. M. A.
Adunarea Generală a membrilor Asociației Timișoara 2021 a analizat dosarele de adeziune depuse
© Tion: Adunarea Generală a membrilor Asociației Timișoara 2021 a analizat dosarele de adeziune depuse
Au fost depuse 122 de cereri de adeziune la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, iar acestea au fost analizate în cadrul Adunării Generale a membrilor.

În 25 februarie a avut loc Adunarea Generală a membrilor Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și au fost analizate 122 de cereri de adeziune. În urma discuțiilor, prin votul membrilor prezenți, au fost votate și validate 46 de cereri de adeziune, din care: 9 dosare de adeziune depuse de către persoane juridice, 8 dosare de adeziune depuse de către asociații/fundații și 29 de cereri de adeziune depuse de către persoane fizice.

Toți cei validați trebuie să îndeplinească condiția ca până la data de 28.03.2019 inclusiv cotizația către asociație să fie plătită integral.

„Din cele 76 de dosare/cereri de adeziune incomplete, au fost validate 58 de cereri, cu condiția ca, până la data de 28.03.2019 inclusiv, dosarele de adeziune să fie completate și cotizația să fie plătită integral. De asemenea, s-a luat act de un număr de 31 de cereri de retragere din Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, din care 7 cereri de retragere din partea membrilor existenți și 24 de cereri de retragere a dosarelor de adeziune”, ne mai transmit reprezentanții TM2021.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor