Admitere la liceu și școală profesională – etapa a doua: locurile libere din Timiș

De Adrian Panduru
Admitere la liceu și școală profesională – etapa a doua: locurile libere din Timiș
© foto: arhivă
Se dă startul celei de-a doua etape de admitere la liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a. Este vorba despre absolvenții care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, ori care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș au afișat locurile rămase libere pentru cea de-a doua etapă de înscriere în Timiș. Pentru învățământul liceal „la zi”, în Timiș sunt disponibile 65 de locuri, care sunt distribuite la Liceul Bartok Bela din Timișoara, la „Coriolan Brediceanu” și „Iulia Hașdeu” Lugoj, la „Dositei Obradovici” Timișoara și la Liceul N. Lenau din urbea de pe Bega.

În Timiș sunt disponibile pentru cea de-a doua etapă de înscriere și 75 de locuri la învățământul vocațional. Spre exemplu, sunt disponibile șapte locuri la „Coregrafie” la Liceul Ion Vidu din Timișoara, 21 la „Arhitectură, Arte ambientale și Design” la Liceul de Arte Plastice Timișoara și nouă locuri la „Teologie ortodoxă” la Liceul Sfântul Antim Ivireanul Timișoara.

Pentru clasa a IX-a profesională sunt disponibile 831 de locuri în Timiș pentru etapa a doua de înscriere.

Aici puteți consulta lista locurilor libere din Timiș pentru etapa a doua de înscriere.

În perioada 24 – 25 iulie 2019 are loc înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini pentru liceele vocaționale sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă (licee cu limba de predare maternă).

În 26 și 29 iulie 2019 se desfășoară probele de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă.

În perioada 24 – 30 iulie 2019 are loc primirea la sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș a cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

În perioada 31 iulie – 1 august 2019 – are loc repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor