Acum si in Timisoara! S-a lansat Vivalia, ansamblu rezidential inovativ si o noua generatie de apartamente

Acum si in Timisoara! S-a lansat Vivalia, ansamblu rezidential inovativ si o noua generatie de apartamente
ADVERTORIAL. Începând cu octombrie 2015, Timișoara a devenit un oraș de referință în domeniul rezidențial. S-a lansat noua generație de apartamente Vivalia, toate finisate la cheie, la cel mai bun preț al momentului și perfecte pentru noua generație de familii timișorene. Vorbim de Vivalia Soarelui, cel mai nou ansamblu rezidențial din oraș, un concept bine definit, care oferă deopotrivă spațiu generos și confort sporit, dar și cele mai moderne dotări interioare și finisări de înaltă clasă. Vivalia Soarelui oferă întru-totul o abordare inovativă a spațiului de locuit disponibil de acum și în Timișoara.

Zona Soarelui, ideală pentru tinerele familii timișorene.

Noul ansamblu rezidențial Vivalia se construiește în zona Soarelui, pe Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 190, vis-a-vis de Lidl. Zona prezintă o serie de argumente pertinente care o recomandă ca alternativă rezidențială: beneficiază de linii de transport public, dar și de facilități educaționale și de servicii medicale. Spitalul Județean este foarte aproape, iar tot la o distanță redusă se regăsesc o serie de supermarketuri. De asemenea, în zonă se găsesc și instituții de învățământ și grădinițe. Nu este de neglijat nici apropierea de Calea Buziașului, unde se află sediile unor importante companii multinaționale recunoscute ca angajatori de top pe piața locurilor de muncă din Timișoara. Totodată, zona complexului universitar și centrul orașului sunt la doar câteva minute de mers cu mașina. Din toate aceste puncte de vedere, Vivalia Soarelui este proiectul rezidențial perfect pentru timișoreni.

Apartamente finisate la cheie, la cel mai bun preț al momentului: de la 928,00 € / mp util.

În Vivalia Soarelui sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere, toate finisate la cheie, compartimentate optim cu accent pe living și bucătărie, spații interioare bine organizate, dormitoare confortabile și balcoane spațioase. Construcția și compartimentările sunt realizate exclusiv din cărămidă, iar interioarele dotate cu centrale termice proprii, radiatoare din oțel, aer condiționat, obiecte sanitare, video interfon, ferestre PVC cu 3 sticle și profil solbanc, gresie, faianță, parchet, uși, toate alese dintre cele mai calitative sortimente. De asemenea, ansamblul este prevăzut și cu parcări subterane și supraterane, parcări pentru biciclete și boxe de depozitare, spații verzi perimetrale și spațiu de joacă pentru copii.

Vrei să fi primul care beneficiază de oferta de apartamente noi Vivalia Soarelui? Sună acum la 0730 022 941 și află detalii.

Despre Vivalia
Compania VIVALIA face parte din grupul de firme Alber Holding, grup specializat în dezvoltarea unor importante proiecte rezidențiale, comerciale și industriale. Prezent în cele mai importante orașe: Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Bacău, Târgu Mureș, Alber Holding deține în portofoliu proiecte rezidențiale de peste 3000 de apartamente, peste 300 de case, dar și peste 150.000 mp de hale industriale. În septembrie 2014, Vivalia Real Estate Group a lansat în Arad, primul proiect al companiei, fiind în prezent unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidențiale de apartamente, vândut în proporție de peste 90% în doar un an. Proiectul este finalizat 100% iar apartamentele deja predate proprietarilor.

www.vivalia.ro //www. facebook.com/VIVALIA.RO