Absolvenții din 2019 care vor un loc la catedră sunt chemați la IȘJ Timiș pentru validare

De Adrian Panduru
Absolvenții din 2019 care vor un loc la catedră sunt chemați la IȘJ Timiș pentru validare
© foto: arhivă
La Timișoara are loc validarea înscrierilor la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice sau a catedrelor vacante sau rezervate pentru absolvenții anului 2019 care s-au înscris în „competiție”.

Absolvenții care vor un loc la catedră sunt așteptați la sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș (Bulevardul C.D. Loga nr. 3) în intervalul 10-12 iulie, când are loc validarea înscrierii la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice sau catedrelor vacante sau rezervate din 17 iulie 2019 de către absolvenții promoției 2019 ai programelor de pregătire psihopedagogică.

Pentru acest proces de validare, absolvenții promoției 2019 vor completa dosarul de înscriere cu adeverință eliberată de instituția de învățământ superior, postliceal sau mediu, din care să rezulte că au susținut examenul de licență, absolvire sau Bacalaureat, un document care să ateste media de absolvire, specializarea dobândită, media anilor de studii și participarea la modulul pedagogic.

Atașat acestui material găsiți programul de validare, pe ore și discipline.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor