A început sezonul cumpărăturilor. Două săptămâni de reduceri, la cel mai mare complex comercial din Timișoara

De C.V.
Reactualizat la:
A început sezonul cumpărăturilor. Două săptămâni de reduceri, la cel mai mare complex comercial din Timișoara
© foto: Iulius
Sezonul de cumpărături s-a deschis și promoțiile și reducerile sunt la ordinea zilei în această perioadă. Cel mai important complex comercial din Timișoara le oferă clienților nu mai puțin de două săptămâni de reduceri la majoritatea produselor și serviciilor, pentru sesiuni extinse de shopping încă de la începutul sezonului de cumpărături de iarnă.

Intrăm încet în iarnă, iar asta înseamnă și cumpărături. De câțiva ani, românii au adoptat conceptul occidental de Black Friday, o zi din an când reducerile și promoțiile apar peste tot. Iulius Town, a venit chiar cu ideea de Black Sale, două săptămâni de promoții și reduceri, la majoritatea magazinelor din mall, precum și în cazul serviciilor pe care clienții le găsesc în ansamblul mixt.

Numele cunoscute din moda vestimentară reprezentate prin magazine în mall vor avea reduceri de la 30 la 80 la sută. La fel, magazinele destinate accesoriilor pentru femei vor avea discount-uri considerabile, chiar și de 40%.

Produse chiar și la jumătate de preț sunt pregătite pentru cei care au nevoie de încălțăminte sau articole sportive.

Nu este prea devreme să ne gândim la cadouri, iar magazinele care au produse speciale pentru cei dragi, accesorii, bijuterii, produse de igienă și înfrumusețare au reduceri de până la 70%, în următoarele două săptămâni.

Desigur, după sesiunile prelungite de shopping, ansamblul mixt Iulius Town oferă și numeroase servicii pentru odihnă și relaxare, și acestea sunt și ele la promoție sau reducere. Centrul comercial pune la dispoziție și un catalog de reduceri și promoții.
Regulament de plasare a anunturilor