A inceput cel mai fain targ din Ardeal, Produs de Cluj, la Timisoara!

A inceput cel mai fain targ din Ardeal, Produs de Cluj, la Timisoara!
ADVERTORIAL. Produse tradiționale provenind din gospodăriile proprii ale micilor fermieri clujeni, dulciuri de casă şi obiecte de artizanat, uleiuri presate la rece de la Luna și Turda, slănină, cârnați, caș și brânză de oaie, dulcețuri, sucuri și prăjituri, preparate ca acasă, la mama, miere de albine, ciocolată şi turtă dulce, ceaiuri naturale şi vinuri, altfel spus toate cele bune de la Cluj, au ajuns pentru prima oară la Timișoara!

Pe standurile Asociației Produs de Cluj sunt expuse costume populare din zona Transilvaniei, bijuterii lucrate manual, obiecte sculptate în lemn, marochinărie, produse din lavandă şi săpunuri naturale.

a-inceput-cel-mai-fain-targ-din-ardeal-produs-de-cluj-la-timisoara-14Vor fi alături de timișoreni îndrăgiți interpreți și dansatori clujeni, acompaniați de ceterași de la Cluj. Bucătari pricepuţi au încins grătarele şi v-au pregătit preparate gustoase, gătite în aer liber.

a-inceput-cel-mai-fain-targ-din-ardeal-produs-de-cluj-la-timisoara-20

De şase ani străbatem ţara şi lumea, promovăm tradiția și autenticul, dar avem grijă și de tânăra generație. Am adus la Timișoara, în special pentru cei mici, dar și pentru iubitorii de adrenalină, cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

a-inceput-cel-mai-fain-targ-din-ardeal-produs-de-cluj-la-timisoara-24

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, avem o zestre bogată, susținem și promovăm munca producătorilor și meșteșugarilor.

Vă așteptăm în parcarea Shopping City Timişoara, Calea Șagului nr. 100, de astăzi până duminică, 16 iulie, ora 22.00, cu toate cele bune de la Cluj!

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj în parteneriat cu Shopping City Timişoara.

(833208)