500 angajati la HELLA Technical Center Timisoara

Reactualizat la:
500 angajati la HELLA Technical Center Timisoara
© foto: Hella
ADVERTORIAL. În 8 iunie 2018, HELLA Technical Center Timișoara a atins pragul de 500 angajați.

HELLA Technical Center Timișoara continuă să se dezvolte ca unul dintre centrele HELLA România cu cea mai rapidă creștere. Atingând suma rotunda de 500 angajați, a devenit una dintre cele mai apreciate locații de proiectare și dezvoltare din grupul german HELLA.

Timișoara e unul dintre principalele centre economice și culturale din regiunea de Vest a României. Piața automotive locală este una puternică, angrenând companii din întreaga lume. Prin urmare, Technical Center Timișoara a avut ocazia de a evolua și de a investi în resursa umană pe o piață competitivă, într-un oraș ce are multe de oferit rezidenților săi.

HELLA Technical Center Timișoara este unul dintre principalii angajatori pe segmentul de R&D din oraș. Mediul de lucru prietenos și deschis, alături de competitivitatea proiectelor inovatoare propuse, au contribuit la creșterea ratei de angajare.

Cu ajutorul partenerilor locali din universități și organizații studențești, dar și din asociații și ONG-uri de profil, HELLA a pus bazele a numeroase oportunități de dezvoltare în carieră, atât pentru tineri și studenți, cât și pentru experți și profesioniști în domeniu.

Pasiunea pentru industria automotive, dar și profesionalismul și dedicarea cu care reprezentanții Technical Center Timișoara au preluat tot mai multe proiecte ale grupului german HELLA, au dus în timp la dezvoltarea pe mai multe paliere: Energy Management, Driver Assistance Systems, Components, Engineering Standards, Advanced Engineering, Quality & Program Management Office. Aceste domenii au evoluat treptat, conform cerințelor piețelor internaționale, dar și prin spiritul antreprenorial și responsabilitatea cu care au fost abordate de către angajații centrului.

„Pe parcursul anilor, Technical Center Timișoara a devenit una dintre cele mai importante și apreciate centre R&D HELLA din lume. Motivul de bază, pe cât de simplu pe atât de fundamental, este definit de OAMENI. Investiția în oameni este cheia succesului nostru, dezvoltarea profesională a fiecărui coleg, pe baza unui career path individualizat și adaptat la nevoile proiectelor, a asigurat formarea unui echipe profesioniste cu spirit antreprenorial. Inevitabil, acest mindset coroborat cu oportunitățile din industria automotive au condus la o recunoaștere globală a competențelor și rezultatelor HELLA Technical Center Timișoara. Rezultatele se regăsesc în proiectele de anvergură globală coordonate și dezvoltate în totalitate de echipe de ingineri din Timișoara, în portofoliul de produse diversificat și mapat la megatrendurile industriei (autonomous driving, e-mobility, software as a product etc.), precum și în responsabilitățile complete în ciclul de dezvoltare al produselor (de la provocările tehnice la cele de profitabilitate a unui proiect/business). Faptul că celebrăm o echipă de 500 de profesioniști este o realizare importantă în roadmap-ul organizației noastre și întărește obiectivul nostru continuu de a fi făuritorii unor produse inovative, gândite și dezvoltate local, apreciate și căutate global de cei mai importanți producători din automotive. Planurile noastre de creștere în privința oamenilor, a competențelor și a responsabilităților vor continua în următorii ani și suntem convinși de contribuția noastră în a pune Timișoara pe harta globală a celor mai importante locații R&D din industria automotive”, spune Bogdan Nuna, directorul HELLA Technical Center Timișoara.

În 8 iunie 2018, HELLA Technical Center Timișoara a sărbătorit atingerea pragului de 500 angajați printr-un eveniment la Stăvilarul de la City Business Center Timișoara. Evenimentul a avut loc în jurul unui perete plin de culoare, simbol al progresului marcat de companie și un îndemn la a continua demersul început – consolidarea viitorului industriei automotive prin HELLA România. Și tu poți face parte din acest demers! Trimite un CV la recruitment.hro@hella.com sau aplică pe www.hella.ro/jobboard

HELLA este o companie globală, de familie, prezentă pe plan internațional cu peste 38.000 de angajați în 125 de locații, în mai mult de 35 de țări. Grupul german HELLA dezvoltă și produce componente și sisteme de iluminat și electronice pentru industria automotive.

De asemenea, HELLA dispune în Europa de unul dintre cele mai mari centre de servicii pentru piese de schimb și accesorii destinate autovehiculelor, servicii de diagnoză și servicii de asistență. Mai mult, HELLA produce și module complete pentru vehicule, sisteme de climatizare și rețele de bord.

Cu cei peste 7.000 de angajați din cercetare și dezvoltare, HELLA se numără printre cele mai inovatoare companii din sectorul auto. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 6.6 miliarde de euro, realizată în anul fiscal 2016/2017, grupul HELLA se clasează în rândul celor mai importanți 40 de furnizori din industria auto globală și este una dintre cele mai mari 100 de companii industriale din Germania.

În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție în Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova, unde, în prezent, lucrează peste 3.900 de colegi.

(49071)
Regulament de plasare a anunturilor