150 de apartamente nou lansate disponibile acum în Vivalia Grand! Fii primul care află oferta și profită de prețurile de lansare!

150 de apartamente nou lansate disponibile acum în Vivalia Grand! Fii primul care află oferta și profită de prețurile de lansare!
© foto: Vivalia
ADVERTORIAL. Atenția deosebită la calitate și seriozitatea Vivalia s-au îmbinat armonios cu noile trenduri și direcții în dezvoltarea urbană, determinând astfel lansarea noii etape V6 din construcția Vivalia Grand, cel mai extins proiect rezidențial al dezvoltatorului. Vivalia Grand V6 este compus din 150 de apartamente și spații comerciale și face parte dintr- un complex de peste 800 de apartamente SMART, optim configurate încât să ofere control, securitate și economii ale consumului.

Vivalia Grand V6, noua dimensiune a confortului, la superlativ.

Atunci când vine vorba de confort, acționăm doar la superlativ, deoarece dorim să oferim clienților noștri apartamente superioare, cu o arhitectură armonioasă, spații vitrate mari, cu o calitate foarte bună în execuție, finisaje premium în parteneriat cu furnizori de top și totodată prețuri echilibrate. (Dragoș Pop, sales & marketing manager.)

Cine nu a visat să aibă un apartament cu grădină și parc propriu?

Apartamentele din Vivalia Grand V6 au suprafețe generoase, cele cu 1 cameră încep de la 56 mp iar unul cu trei camere poate ajunge și la 122 mp, beneficiind de balcoane sau terase spațioase. Cele localizate la parter sunt prevăzute chiar și cu grădină proprie, reprezentând alternativa ideală la o casă, dar și visul multora de a-și savura micul dejun în aer liber.

Mai mult, în interiorul ansamblului dezvoltăm un parc privat generos, întins pe o suprafață de peste 1150 mp, ce va include zone verzi modern amenajate, spații de relaxare, locuri de joacă, aparate de fitness exterior, terenuri de mini fotbal, baschet, handbal și mese de ping pong.

La Vivalia, SMART devine SMARTer! SMARTer Living și device-uri inteligente pentru toți rezidenții.

Obiectivul Vivalia pentru 2019, este să ducă la un nou nivel conceptul de Smart Living, punând la dispoziția rezidenților device-uri inteligente, care să le aducă și mai mult confort în interiorul ansamblului rezidențial.

”Avem ca obiectiv să amenajăm în premieră în Timișoara, un Smart Room rezidențial dotat cu cele mai cool soluții de deplasare prin oraș, și anume biciclete și trotinete electrice, hoverboard-uri și multe alte surprize. De asemenea, intenționăm să completăm conceptul și cu bănci sau copaci de energie eco friendly, elemente care vor inova lifestyle-ul rezidenților noștri, pe zonele de relaxare. Este posibil ca în viitor să dotăm ansamblul chiar și cu mașini electrice, disponibile rezidenților în sistem RentNGo.”, spune Dragoș Pop, sales & marketing manager.

Vivalia Grand V6 – împlinește așteptările

Studiile recente arată că, în 2019, zonele centrale sau cele aflate în proximitatea polurilor business sau a multinaționalelor sunt cele mai căutate. În contextul aglomerării urbane și a traficului îngreunat, clienții caută cele mai sigure soluții de reducere a timpului pierdut între job și casă.

”Aceasta a fost și viziunea noastră atunci când am ales zona Tipografilor din Timișoara pentru Vivalia Grand. Sub îndemnul #AtingeOrașul, proiectul reprezintă locul din care ai acces imediat la tot ce înseamnă beneficiile urbane: de la zone de shopping, la cafenele și restaurante de top din Timișoara, la centre business ale marilor companii de IT, săli de fitness și cinema, la școli de renume și centre medicale premium. Toate sunt localizate în apropierea acestei zone în plină dezvoltare.”, ne transmite Victor Chebeleu – CEO Vivalia.

100% profit pentru cei interesați de investiții.

Pentru ca investiția într-un apartament să fie avantajoasă, aceasta trebuie să ofere viitorilor chiriași extra valoare, așa cum oferă toate apartamentele Vivalia Grand. Tinerii IT-iști și managerii multinaționalelor din zona Iulius Mall – Openville dar și studenții de la Facultatea de Medicină din apropiere, ne adresează mereu solicitări de apartamente disponibile pentru închiriere. Cum noi nu avem decât apartamente disponibile spre vânzare, îi direcționăm către actualii clienți. Cu toții ne spun că au reușit să obțină sume lunare considerabile din chirie, fiind extrem de mulțumiți de alegerea făcută. Totodată, apartamentele le livrăm complet finisate, ne mai fiind nevoie de investiții ulterioare. (Dragoș Pop, sales & marketing manager)

Vizitează Vivalia Grand chiar azi! Întră pe www.vivalia.ro sau sună la +40 730 022 941 / +40 731 331 697 și programează-ți vizita!

(164105)
Regulament de plasare a anunturilor