tion.ro Web analytics

Pr. Paroh Ioan Jurca, deși s-a despărțit de neamul său, va rămâne pururea pomenit în rugăciunile foștilor elevi, ale credincioșilor și credincioaselor, botezați, cununați, spovediți și împărtășiți de sfinția sa, dar mai ales de cei dragi inimii lui, soția Elena și copiii Macrina, Filofteia și Andrei. Trupul sfinției sale va fi restituit pământului din care a fost alcătuit în data de 25.10.2016, începând cu orele 13, în Biserica Ortodoxă din Sînandrei. Să rugăm pe Dumnezeu să odihnească în pace pe preotul nostru paroh Ioan Jurca.
Cu inimile zdrobite de durere, ne amintim că în data de 28.04.2016, inima scumpului nostru tată, NECULAI NĂSTASE, a încetat să mai bată. Ești și vei fi mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia Amăriucăi!
Au trecut 10 ani de când a plecat pentru totdeauna dintre noi Sanda Mircea, dar în sufletele noastre el trăiește în continuare.
Pios omagiu, tristă și dureroasă amintire la împlinirea a 10 ani în 18 martie de la despărțirea pentru totdeauna de cel drag noua Vasile Cîrligeriu, îl purtăm în suflet și în gând în fiecare clipă și nu-l vom uita niciodată.
Cu aceeași durere în suflet comemoram 3 ani de la plecarea în veșnicie a celui care a fost Vărșăndan Alexandru și 9 luni de la plecarea a celei care a fost Vărșăndan Viorica. Va vom iubi mereu dragii noștri părinți. Fetele voastre, nepoții și strănepotii.
Durere, disperare, dor e tot ce mai simțim acum, la 7 ani de la surprinzătoarea plecare dintre noi a fiului nostru drag Silviu-George Crâsnic. Cu speranța că a găsit o lume mai bună, ne rugăm în continuare pentru odihna sufletului său bun. Comemorarea, duminica 06.03.2016, ora 12.
Cu durere amintim că la 8 martie a.c. se împlinește 1 an și 6 luni de când a decedat Mihăilescu Dumitru, colonel rezervă veteran de război.
Cu lacrimi și durere în suflet, soțul Dănuț, fiica Ioana, socrii Pătru și Lucia Minda, amintim trecerea a 7 ani de la despărțirea prematură de draga noastră Liliana Minda – Medic Stomatolog- .

Ştiri sportive

CS Heracle Timișoara, partener într-un proiect european ce vizează luptele greco-romane
Clubul Sportiv Heracle Timișoara este partener într-un proiect cu finanțare europeană în care mai sunt implicate două structuri sportive din Europa.

Ştirile judeţului Timiş

Iulius Town propune un weekend cu tango, filme și expoziție TechArt
Timișoara, 24 septembrie 2020: O expoziție cu instalații de artă inovative, spectacol de tango argentinian și filme. Pe scurt, un weekend de toamnă dedicat artelor, la Iulius Town Timișoara. Agenda de evenimente este completată cu Timișoara Fashion Week și cu un târg de antichități ce îi va încânta pe pasionați, iar doza de mișcare este oferită de World Class.

Ştirile judeţului Timiş

(P) Aşa dezvoltăm Timişul împreună! Planul „Timişul merge cu Dobra”
Atragerea de fonduri europene, sănătate, infrastructură, educaţie – sunt doar câteva dintre priorităţile pe care Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi candidat pentru un nou mandat pentru aceeaşi funcţie, le-a prezentat astăzi.

Ştirile judeţului Timiş

Au început lucrările de lărgire la 4 benzi pe drumul Dumbrăvița – Giarmata – autostrada A1, lotul I
Au început lucrările pentru extinderea la patru benzi a drumului care leagă intrarea în Dumbrăvița (dinspre Timișoara) de urcarea pe autostrada A1. Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a fost pe șantier. Lucrările vor avea loc, în acest an, pe lotul I, de la autostradă la Giarmata.

Sănătate

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara va fi deschis și sâmbătă. Haideți să donați! Este nevoie de sânge!
Dacă, până acum, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara era deschis de luni până vineri, în această săptămână își deschide porțile și sâmbătă. Este weekend, așa că puteți merge să donați. Este nevoie de sânge mai mult ca oricând... Cei de la Centrul de Transfuzie din Timișoara au făcut, în ultima perioadă, nenumărate apeluri pentru donarea de sânge. Au nevoie de sânge din toate grupele pentru bolnavii internați în spitale. 1

Eveniment

Accident spectaculos în Timiș. Un autoturism s-a răsturnat și a ajuns pe marginea șoselei
Accident rutier spectaculos, joi după-amiază, în Timiș. Un autoturism a ajuns cu roțile în sus, pe marginea drumului. Victima a scăpat doar cu răni ușoare.

Ştirile judeţului Timiş

Primăria Timișoara pune toalete ecologice în stații STPT, parcuri, locuri de joacă și cimitire
Primăria Timișoara va amplasa zeci de toalete ecologice mobile în unele stații STPT, parcuri, locuri de joacă și cimitire din oraș. În curând va căuta o firmă care să le aducă și să le întrețină, după ce consilierii locali au adoptat regulamentul și caietul de sarcini. În urmă cu șase ani, conducerea primăriei anunța că va începe o campanie de toalete civilizate. 4

Eveniment

Accident de circulație, la Lugoj. Șoferul unei mașini a rămas încarcerat
Accident de circulație produs joi, în jurul prânzului, la Lugoj. Un camion și un autoturism au intrat în coliziune iar în urma impactului șoferul mașinii a rămas încarcerat. 

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.