tion.ro Web analytics

Pr. Paroh Ioan Jurca, deși s-a despărțit de neamul său, va rămâne pururea pomenit în rugăciunile foștilor elevi, ale credincioșilor și credincioaselor, botezați, cununați, spovediți și împărtășiți de sfinția sa, dar mai ales de cei dragi inimii lui, soția Elena și copiii Macrina, Filofteia și Andrei. Trupul sfinției sale va fi restituit pământului din care a fost alcătuit în data de 25.10.2016, începând cu orele 13, în Biserica Ortodoxă din Sînandrei. Să rugăm pe Dumnezeu să odihnească în pace pe preotul nostru paroh Ioan Jurca.
Cu inimile zdrobite de durere, ne amintim că în data de 28.04.2016, inima scumpului nostru tată, NECULAI NĂSTASE, a încetat să mai bată. Ești și vei fi mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace. Familia Amăriucăi!
Au trecut 10 ani de când a plecat pentru totdeauna dintre noi Sanda Mircea, dar în sufletele noastre el trăiește în continuare.
Pios omagiu, tristă și dureroasă amintire la împlinirea a 10 ani în 18 martie de la despărțirea pentru totdeauna de cel drag noua Vasile Cîrligeriu, îl purtăm în suflet și în gând în fiecare clipă și nu-l vom uita niciodată.
Cu aceeași durere în suflet comemoram 3 ani de la plecarea în veșnicie a celui care a fost Vărșăndan Alexandru și 9 luni de la plecarea a celei care a fost Vărșăndan Viorica. Va vom iubi mereu dragii noștri părinți. Fetele voastre, nepoții și strănepotii.
Durere, disperare, dor e tot ce mai simțim acum, la 7 ani de la surprinzătoarea plecare dintre noi a fiului nostru drag Silviu-George Crâsnic. Cu speranța că a găsit o lume mai bună, ne rugăm în continuare pentru odihna sufletului său bun. Comemorarea, duminica 06.03.2016, ora 12.
Cu durere amintim că la 8 martie a.c. se împlinește 1 an și 6 luni de când a decedat Mihăilescu Dumitru, colonel rezervă veteran de război.
Cu lacrimi și durere în suflet, soțul Dănuț, fiica Ioana, socrii Pătru și Lucia Minda, amintim trecerea a 7 ani de la despărțirea prematură de draga noastră Liliana Minda – Medic Stomatolog- .

Ştirile judeţului Timiş

Alin Nica este candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Timiș
Forumul Primarilor PNL Timiș și-a ales sâmbătă candidatul favorit pentru șefia Consiliului Județean Timiș. Acesta este Alin Nica, care a obținut aproape 70% dintre voturi.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare. 1

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.