Zona de promenada a Timisoarei, in dezbatere publica. Puteti lua cuvantul!

De Adrian Panduru
2Comentarii
Zona de promenada a Timisoarei, in dezbatere publica. Puteti lua cuvantul!
© Tion: Zona de promenada a Timisoarei, in dezbatere publica
Primăria Timişoara organizează o dezbatere pe tema zonei de promenadă a urbei de pe Bega. Zona de promenadă a Timișoarei va fi formată din cinci piețe publice și 25 de străzi. Pentru orice fel de activitate în aceste spații va fi nevoie de aviz de la comisiile speciale din primărie, iar amenzile ajung la 2.500 de lei.

Statutul de zonă de promenadă va fi conferit unui areal format din cinci piețe publice și 25 de străzi, la solicitarea Poliției Locale, pentru ca agenții să aibă un cadru legal ca să aplice sancțiuni, care pot ajunge până la 2.500 de lei.

Primăria Timișoara va organiza joi, 5 iulie, de la ora 16, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, pe B-dul C.D.Loga nr.1, dezbaterea publică pe marginea „Proiectului de hotărâre referitor la adoptarea unei hotărâri privind conferirea statutului de zonă de promenadă unui areal din Municipiul Timișoara”.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Puteți să vă înscrieți la cuvânt și să vă exprimați părerea legat de viitoarea zonă de promenadă a Timișoarei.

„Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro. , până la data de 05.07., ora 14. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Ce va însemna zona de promenadă? Cinci piețe publice: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii, Piața Sf. Gheorghe și Piața Țarcului, dar și străzile: Nicolae Paulescu, Bd. Mihai Eminescu (între Piața Victoriei și accesul la parcarea de lângă clădirea Bancpost), Mărășești, Alba Iulia, Victor Vlad Delamarina, Coriolan Brediceanu, Eugeniu de Savoya, Gheorghe Lazăr (tronsonul cuprins între str. E. Ungureanu și Piața Unirii), General Eremia Grigorescu (tronsonul dintre str. E. Ungureanu și Piața Unirii), Sergent Constantin Mușat, Lucian Blaga, Vasile Alecsandri, Enrico Carusso, Janos Bolyai, Dimitrie Cantemir, General Praporgescu, 9 Mai, Florimund Mercy, Episcop Augustin Pacha, Francesco Griselini, Petre Țuțea, Palanca, George Coșbuc, Regimentul 5 Vânători și General Traian Doda.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor