ZF TRW invita timisorenii la curatenia de primavara!

ZF TRW invita timisorenii la curatenia de primavara!
ADVERTORIAL. ZF TRW, lider mondial in productia de sisteme de siguranta pentru masini, a demonstrat deja in nenumarate randuri ca este o companie responsabila social. Prezenti de peste 12 ani in Timisoara, prin cunoscuta fabrica situata in zona Padurea Verde, angajatii ZF TRW au participat la diverse actiuni cu scop educational, comunitar si de protectie a mediului.

Unul dintre proiectele sustinute in 2015 cu sprijinul voluntarilor ZF TRW a fost “Sa redam Verdele Padurii Verzi” – o actiune de ecologizare a zonei in care fabrica isi desfasoara activitatea. Atunci, padurea a fost curatata de o cantitate de peste 22 de metri cubi de deseuri in doar 2 ore.

Anul acesta, cu ocazia celebrarii Zilei Pamantului, in 22 aprilie, la ora 14:00, angajatii companiei si-au propus sa dea din nou startul curateniei de primavara la Padurea Verde sub deviza “Aleg sa ma implic”.

Oricine doreste sa se implice in actiune alaturi de voluntarii ZF TRW este binevenit sa participe la eveniment. Pentru mai multe informatii legate de organizare, puteti contacta un reprezentant al companiei la adresa de e-mail: iulia.viasu@zf.com.
Regulament de plasare a anunturilor