Vremea de 1 Mai in Romania

De T. Ex.
Reactualizat la:
Vremea de 1 Mai in Romania
Meteorologii au realizat o estimare a temperaturilor până după data de 1 mai. Astfel, de Ziua Muncii, în aproape toată ţara va fi cald, dar nu lipsesc nici precipitaţiile. Prognoza până în 4 mai în Banat şi în ţară!

BANAT

În următoarele câteva zile, regimul termic va fi uşor mai ridicat decât cel normal pentru sfârşitul lunii aprilie şi prima decadă a lunii mai. Astfel, până pe 3 mai, vor fi zilnic maxime medii diurne de 21 – 22 de grade şi nocturne de 9 – 10 grade. După data de 4 mai, vremea se răceşte şi temperaturile scad cu 7 – 8 grade.

CRIŞANA

Între 28 aprilie şi 3 mai, mediile temperaturilor diurne se vor situa în jurul valorii de 22 de grade, iar media nocturnă a temperaturii minime va fi de 8 -10 grade.

Probabilitatea de ploaie se va menţine ridicată în fiecare zi, iar în jurul datei de 4 mai sunt posibile, la nivel local, cantităţi de apă mai importante.

TRANSILVANIA

Finalul lunii aprilie şi începutul lunii mai sunt caracterizate de un regim termic uşor mai ridicat decât cel normal, cu o medie a maximelor situată între 19 şi 21 de grade şi o medie a minimelor de 5 – 6 grade.

MARAMUREŞ

Până pe data de 2 mai, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime, în medie, de 21 – 22 de grade şi minime în jurul a 7 grade Celsius.

Vor fi ploi slabe aproape în fiecare zi, fiind posibil ca, în jurul datei de 4 mai, să se cumuleze cantităţi de apă mai importante.

MOLDOVA

Pe fondul creşterii mediei temperaturilor nocturne de la 6 la 10 grade şi cu medii ale maximelor diurne de 21 – 23 de grade, vremea se anunţă caldă pentru acestă perioadă.

Ploile, în general slabe cantitativ, pot fi prezente la nivel local pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar cu o probabilitate mai mare dupa 4 mai.

DOBROGEA

Vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod obişnuit, cu maxime diurne în jurul unei medii de 21 grade şi minime nocturne, în medie, de 11 – 13 grade.

Ploi slabe şi în general de scurtă durată, se vor semnala cu o probabilitate mai mare pe 30 aprilie şi, din nou, după data de 4 mai.

MUNTENIA

Vremea va fi caldă pentru acestă perioadă, cu temperaturi minime nocturne de la 7 la 11 grade şi cu medii ale temperaturilor diurne ce vor atinge 23 de grade,

Probabilitatea de apariţie a ploilor slabe va fi mai ridicată pe 30 aprilie şi 1 mai.

OLTENIA

Regimul termic va fi uşor mai ridicat decât în mod obişnuit. Astfel, temperaturile maxime vor creşte de la o medie de 19 grade pe 28 aprilie la 22 de grade pe 3 mai, iar media temperaturilor minime va fi de 9 – 10 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi zilnic ridicată.

LA MUNTE

Până pe 4 mai, regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru începutul lunii mai, cu o medie a maximelor de 12 – 13 grade şi a minimelor de 3 – 5 grade.

Probabilitatea de precipitaţii se va menţine permanent ridicată, iar cantităţi mai însemnate se pot cumula în jurul datei de 4 mai.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor