Vrei sa lucrezi sub Administratia Robu? Se fac angajari la primarie

De Roxana Deaconescu
7Comentarii
Vrei sa lucrezi sub Administratia Robu? Se fac angajari la primarie
© Tion: Vrei sa lucrezi sub Administratia Robu? Se fac angajari la primarie
E nevoie de 13 oameni noi la Primăria Timișoara, așa că se organizează un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante! Municipalitatea caută asistenți medicali, medici, un șofer, un corepetitor, un referent, dar și doi inspectori de specialitate.

Potrivit anunțului de angajare, la Casa de Cultură este nevoie de un corepetitor, care să aibă studii absolvite cu diplomă – muzică și minimum un an experiență.

Pentru Serviciul Asistență Medicală Școlară sunt necesari patru asistenți medicali cu studii medii absolvite cu diplomă spec. asistent medical generalist, doi medici cu studii superioare și alți doi medici cu grad profesional specialist pediatrie/medicină de familie. Cu toții trebuie să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office și nu au nevoie de vechime în muncă.

Biroul Gestionare Populație Canină, Deratizare, Dezinsecție și Activități Administrative are nevoie de un referent cu studii medii absolvite cu diplomă și cu o experiență de minimum un an, care să știe să lucreze la nivel mediu în Ms. Office.

Mai este scos la concurs și un post pentru un șofer în cadrul Biroului Logistică. E nevoie de studii medii absolvite cu diplomă, de permis cat. B și D și de o experiență de minimum un an.

Pentru Biroul Garaje, Cimitire, Coșerit și Spații Utilitare se caută un inspector de specialitate gradul IA, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă și o vechime în muncă de minimum 7 ani, dar și cunoștințe de operare în Word și Excel la nivel mediu.

Tot de un inspector de specialitate, dar de gradul II este nevoie la Serviciul Stare Civilă. Acesta trebuie să aibă o experiență de minimum un an și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, dar și cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel, nivel mediu.

Dosarele pot fi depuse la primărie până în 26 iulie, Serviciul Resurse Umane, camera 7.

Proba scrisă are loc în 6 august la ora 10, iar interviurile se țin în 10 august, începând cu ora 9. Rezultatele finale, după contestațiile pentru fiecare probă în parte, se publică în 16 august, la ora 16.

AICI găsiți informații despre condiții și bibliografie!7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor