Vrei sa lucrezi consilier la Primaria Timisoara? Se fac din nou angajari

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
8Comentarii
Vrei sa lucrezi consilier la Primaria Timisoara? Se fac din nou angajari
© Vrei sa lucrezi ca consilier la Primaria Timisoara? Se fac din nou angajari (foto: arhiva)
Primăria Timișoara pregătește un nou concurs pentru ocuparea posturilor rămase temporar vacante. Se caută trei consilieri la diverse compartimente din instituția de pe C. D. Loga, iar fiecare candidat are nevoie de experiență.


Concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție temporare vacante are loc în 10 februarie, ora 10, când este programată proba scrisă.

Atenție însă, dosarele de înscriere se pot depune în termen de opt zile de la data publicării în Monitorul Oficial a anunțului, la sediul primăriei. Ultima zi de înscriere la concurs este 5 februarie.

Așadar, este nevoie de un consilier cl. I gradul principal pentru Compartimentul Eficientizare Energetică Clădiri, care trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea inginerie civilă, dar și o experiență de minimum cinci ani, precum și cunoștințe de operare în Word și Excel, la nivel mediu.

Se mai caută și un consilier cl. I gradul superior pentru Biroul Sport Cultură – Compartiment Sport, care trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea inginerie civilă/ inginerie mecanică. De asemenea, viitorul consilier de la acest birou trebuie să aibă o experiență de minimum nouă ani și să știe să lucreze, la nivel mediu, în Word și Excel.

Viitorul consilier cl. I gradul asistent de la Serviciul Juridic – Compartiment Executori trebuie să aibă studii superioare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată cu diplomă în specializarea drept, să aibă experiență de minimum un an și să știe să lucreze în Word și Excel, la nivel mediu.

În dosar trebuie să fie mai multe documente: copie după actul de identitate; formularul de înscriere; copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitate; cazierul judiciar (acesta poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere, cu obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe tot parcursul desfăşurării concursului, dar nu mai târziu de 5 zile lucrătoare de la data la care a fost declarat admis în urma selecţiei dosarelor); adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. Copiile acestor acte trebuie prezentate însoțite de documentele originale sau în copii legalizate.

Mai multe informații se pot obține de la 0256.408.352.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor