Vlăduț are nevoie de ajutor! Trebuie operat de urgență. A fost diagnosticat cu o boală cruntă

De Adrian Panduru
Vlăduț are nevoie de ajutor! Trebuie operat de urgență. A fost diagnosticat cu o boală cruntă
© Tion: Vlăduț are nevoie de ajutor! Trebuie operat de urgență. A fost diagnosticat cu o boală cruntă
Vlăduț are nevoie de ajutorul nostru! Vlăduț este un copil de 6 ani care a fost diagnosticat de curând cu o boală cruntă: neuroblastom pe suprarenale și alte două tumori pe plămâni. Îl puteți ajuta să ajungă în Israel pentru a fi operat.

Vlăduț trebuie să ajungă urgent în Israel pentru operație și tratament oncologic. Poate fi operat la spitalul Shelba Medical Center, în Israel, însă costurile operației și ale tratamentului ajung la suma de 500.000 de dolari. Aici interveniți voi, care puteți contribui pentru ca Vlăduț să aibă parte de tratamentul adecvat.

„Am aflat pe 9 noiembrie, atunci când întâmplător i-am făcut o ecografie. Practic nu avea nici un simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puțin în partea dreaptă, pe lateral, însă imediat ce-și revenea la poziția inițială durerea trecea instantaneu. Am aflat ulterior că durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale care apăsa unul dintre organe în momentul în care se ghemuia. Eu mă gândeam să nu fie apendicită…”, a spus Eli Ranetescu, mama lui Vlăduț.

Vlăduț a fost internat la Spitalul de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie, unde i s-a refăcut ecografia și i-au făcut analize de sânge, apoi a urmat Computerul Tomograf, la care s-au mai văzut încă două tumori mici, pe peretele toracic. Rezultatele analizelor copilului au fost trimise la spitale din mai multe țări, iar în prezent, după ce au analizat dosarul lui Vlăduț, spitalul Shelba Medical Center din Israel a acceptat să-l opereze și să urmeze tratamentul oncologic acolo. Boala lui Vlăduț este într-un stadiu avansat și trebuie să fie operat de urgență, dar părinții lui nu reușesc să acopere singuri costurile intervenției și tratamentului…

Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:

EUR RO29BACX0000003158410005 – Unicredit

RON RO56BACX0000003158410004 – Unicredit

BACXROBU

Titular: Circiu Elisabeta Paula0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor