Vivalia revolutioneaza piata rezidentiala din Timisoara. Apartamente noi, parcari electrice, beneficii multiple pentru clienti si o masina noua CADOU!

Vivalia revolutioneaza piata rezidentiala din Timisoara. Apartamente noi, parcari electrice, beneficii multiple pentru clienti si o masina noua CADOU!
© Vivalia revoluționează piața rezidențială din Timișoara. Apartamente noi, parcări electrice, beneficii multiple pentru clienți și o mașină nouă CADOU!
ADVERTORIAL. La fel cum a făcut în fiecare an, și în 2018, compania Vivalia lansează în Timișoara un nou proiect rezidențial cu și mai multe beneficii și avantaje pentru viitorii clienți. Noul proiect este Vivalia Grand #V5, este localizat în aceeași zona ca Vivalia Grand #V4 și este menit să completeze ansamblul rezidențial din zona Tipografilor cu încă 122 de apartamente noi. Toate vor beneficia de finisaje interioare de calitate superioară, de încălzire în pardoseală și sistem SMART de monitorizare și protecție în timp real a apartamentului.

Inovație în Timișoara – parcări electrice în interiorul noului ansamblu rezidențial.

Prin noul proiect Vivalia Grand #V5, dezvoltatorul se aliniază strategiei mondiale eco friendly, mai exact de a include în înteriorul ansamblului stații de încărcare pentru mașinile electrice. Din acest punct de vedere, Vivalia Grand #V5 este primul ansamblu rezidențial în care proprietarii de mașini electrice vor avea posibilitatea de a-și încărca mașina exact acolo unde locuiesc.

inserare-poza-articol1

”Considerăm că societatea evoluează înspre un mod ecologic de a trăi, astfel că am ales să ne aliniem și noi acestei tendințe, construind cu responsabilitate și orientare înspre ceea ce înseamnă tehnologia viitorului”, spune Victor Chebeleu, CEO Vivalia.

inserare-poza-articol2

Extra beneficii pentru rezidenți.

Noile apartamente aduc și noi beneficii pentru clienți. Pe lângă calitatea superioară a materialelor de construcție și a finisajelor premium, viitorii rezidenți vor avea la dispoziție și un parc modern, de 1.151 mp, prevăzut cu loc de joacă pentru copii, aparate de fitness exterior, spații de socializare și relaxare, mese de ping-pong, coșuri de baschet, teren de minifotbal și multe alte distracții.

inserare-poza-articol3

Totodată, accesul va fi unul securizat iar spațiile comune vor fi întreținute de către un housekeeper profesional.

inserare-poza-articol4

La Vivalia poți câștiga și o mașină nouă, un Ford Fiesta CADOU.

Află cum!

Nu-i așa că, atunci când investești într-un apartament nou, o mașină nouă este mai mult decât binevenită? Noi ne-am gândit la tine, iar dacă alegi un apartament Vivalia ai șansa să câștigi și o mașină nouă, foarte ușor.

Ce trebuie să faci: programează o vizită la biroul de vânzări, alege un apartament în oricare dintre cele două proiecte, Vivalia Grand #V4 sau Vivalia Grand #V5 și participi la extragerea noului Ford Fiesta. Campania este valabilă până în 31.08.2018.

inserare-poza-articol5

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.vivalia.ro sau la biroul de vânzări de pe Str. Zimbrului, Nr. 8.

(985701)
Regulament de plasare a anunturilor