Vivalia Grand, noul proiect rezidential din zona Tipografilor. Apartamente noi, gradina proprie, aer cosmopolit!

Reactualizat la:
Vivalia Grand, noul proiect rezidential din zona Tipografilor. Apartamente noi, gradina proprie, aer cosmopolit!

ADVERTORIAL.Apartamentele sunt pline de povești, despre noi înșine, despre ce ne place, despre cum ne place să trăim și despre ce este important pentru noi. Întotdeauna le alegem cu sufletul, pentru că atunci când ne întoarcem acasă, să ne simțim acasă,” spune Nicoleta Ghiulan, Manager Marketing Vânzări, Vivalia Real Estate.

Sentimentul de acasă, a fost de fapt, acela care ne-a determinat să alegem zona Tipografilor pentru dezvoltarea celui de al patrulea proiect al nostru, VIVALIA Grand. Este un ansamblu rezidențial nou, situat central, în zona de Nord – Est a Timișoarei, zona Tipografilor, o zonă aflată aproape de punctele importante ale centrului – dar mai ales de noua zonă multifuncțională Iulius Mall – Openville, continuă aceasta.

poza-interior-articol

Tipografilor – o zonă centrală încărcată de multă istorie și povești frumoase.

Tipografilor este un cartier situat în zona centrală a Timișoarei, liniștit, cu multă verdeață și facilități multiple. În apropiere de cartier a funcționat de-a lungul timpului o tipografe, iar o bună parte dintre cei peste 1000 de angajați locuiau în zonă. Așa s-a ajuns ca zona să capete numele de Tipografilor. Cartierul poartă și azi amprenta unor povești frumoase, încărcate de emoții și istorie. Spre exemplu, aici s-au creat celebrele jocuri: „Nu te supăra frate”, “Animale din continente”, “Dacii şi romanii”, jocuri care au marcat copilăria multora dintre noi. Acum, cartierul Tipografilor este delimitat de Bulevardul Take Ionescu la sud și de strada Enric Baader la est iar locația exactă a ansamblului rezidențial VIVALIA Grand este pe Str. Zimbrului, Nr. 8.

VIVALIA Grand, la doar câteva minute de noua zonă multifuncțională Iulius Mall – Openville.

Punctele de interes major pentru cei care vor alege să locuiască sau să investească aici, sunt toate extrem de aproape. Astfel, pentru o experiență unică de business, shopping și entertainment avem Iulius Mall și Openville la doar câteva minute. Pentru cei interesați de investiții imobiliare, Facultatea de Medicină se află foarte aproape, zona Tipografilor fiind atractivă pentru închirierea de apartamente. Tinerii și familiile cu copii au avantajul grădinițelor și școlilor de renume, precum Generală 16 sau Grădinița Nr. 22 Paciurea, a multiplelor mijloace de transport în comun sau a supermarketul Kaufland aflat la mică distanță.

poza-interior-articol2

Construim nu doar apartamente ci oferim noi oportunități pentru cei dornici de o viață activă conectată la inima orașului, un oraș viu, demn de titlul de Capitală Cultural Europeană.”

Mai 2017 – Lansarea oficială VIVALIA Grand.

Luna aceasta lansăm oficial cel de al treilea proiect din Timișoara, după Vivalia Soarelui și Vivalia Complex. Pornind de la siguranța și confortul oferit viitorilor clienți, ansamblul VIVALIA Grand va dispune de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, balcoane, terase și grădini, parcări subterane și supraterane, spații de parcare biciclete, spații comune și spatii de depozitare. Apartamentele vor fi de tip SMART (inteligente), vor avea 25 tipuri de compartimentări, o structură deosebită datorită arhitecturii generoase ale zonei de living și bucătărie explică Nicoleta Ghiulan, Manager Marketing Vânzări Vivalia.

poza-interior-articol3

Apartamente noi, cu grădină proprie.

VIVALIA Grand aduce și un element important de inovație și plus valoare și anume faptul că, dezvoltăm inclusiv apartamente cu terasă și grădină proprie. Imaginează-ți că locuiești la apartament însă cafeaua de dimineață o vei savura relaxându-te în intimitatea propriei grădini. Așa vei trăi la VIVALIA Grand.

Pentru oferta de apartamente, modalitățile de achiziție și datele de contact ale consilierilor de vânzări te rugam să accesezi site-ul oficial al dezvoltatorului: www.vivalia.ro.

(786814)